Apple затваря приложението Beeper MiniИзпращането на iMessages от Android е готово, преди да започне: Apple не го позволи!

Apple затваря приложението Beeper Mini! Възможността да се изпращат съобщения на потребителите на Android със сини балончета „iMessage“ е в опасност. Ето подробностите! Apple предприе тази стъпка, след като нейното приложение, наречено Beeper Mini, предостави на потребителите на Android възможността да изпращат съобщения със сини балончета „iMessage“. Обикновено Apple ID и устройство на Apple са необходими за използване на iMessage, но разработчиците на Beeper Mini са намерили начин да заобиколят това ограничение.

Потребителите на Android губят свободата да изпращат iMessages!

Въпреки това, според доклада на Кимбърли Гедеон в Mashable, Apple затвори приложението и обясни това решение поради сериозни опасения за сигурността и поверителността. Въпреки че Beeper твърди, че цялата комуникация в приложението е криптирана и защитена от край до край, Apple направи подозрителни констатации в това отношение.

Надин Хайджа, старши мениджър за връзки с обществеността на Apple, заяви в изявлението си, че Apple използва технологии за поверителност и сигурност, като предоставя контрол върху потребителските данни.android imessageТой твърди, че приложенията, които имат достъп до iMessage чрез фалшиви идентификационни данни, като Beeper Mini, излагат потребителите на риск от изтичане на метаданни и спам съобщения.

Notepad получава своята дългоочаквана функция!

Основателят на Beeper Ерик Мигиковски постави под въпрос защо Apple спря услуга, която позволяваше изпращане и получаване на съобщения с криптирани потребители на Android, и постави под въпрос дали Apple наистина се интересува от сигурността на потребителите на iPhone. Beeper обявиха, че работят върху решение на проблема и заявиха, че се надяват скоро да споделят добри новини със своите потребители.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.