Ръководство за архивиране на iPhone или iPadiphone ipad arhivirane

Как да архивирате вашите данни в iPhone или iPad?

Ръководство за архивиране на iPhone или iPad: Пазете данните си в безопасност! Можете да предотвратите загубата на вашите данни, като архивирате вашия iPhone и iPad. И така, Как да архивирате iPhone и iPad? Ето подробностите! Както всички електронни устройства, iPhone и iPad не работят или се губят по различни причини. За да избегнете подобни ситуации, не забравяйте да архивирате вашите iPhone и iPad устройства.

Благодарение на процеса на архивиране на iPhone и iPad ще гарантирате сигурността на вашите данни. В тази статия ще говорим за това как да архивирате iPhone и iPad устройства и да гарантирате сигурността на данните.

Методи за архивиране на iPhone и iPad

За да запазите данните на iPhone и iPad устройства в безопасност, трябва да опитате някой от следните методи:

1. Архивиране с iCloud

iCloud е сред методите, които трябва да се използват за архивиране на iPhone и iPad . За да архивирате данни с iCloud, трябва да следвате тези стъпки;

 • iPhone или iPad се свързва с Wi-Fi.
 • Отворете „Настройки“ на устройството и намерете опцията iCloud Backup.
 • Въведете името и изберете iCloud.
 • Отваря се „iCloud Backup“.
 • Щракнете върху бутона „Архивиране сега“, за да започнете процеса.

Капацитетът за съхранение на iCloud Backup обаче е много ограничен. Ако имате много данни за архивиране на вашите iPhone или iPad устройства, трябва да платите, за да получите място за съхранение.

2. Архивиране с iTunes

Данните на iPhone и iPad могат да бъдат архивирани от компютър. Този iPhone или iPad се свързва към компютъра с USB кабел. След това приложения, изображения, музика и т.н. iTunes се стартира, за да прехвърли всички данни на компютъра. Методът iTunes трябва да се предпочита, ако няма много място за съхранение в iCloud или ако физическите копия на данните искате да се съхраняват на компютъра.

За да архивирате с iTunes, следвайте стъпките по-долу;

 1. iPhone се свързва с компютър.
 2. iTunes се отваря и се избира iPhone.
 3. Отидете в раздела Резюме и щракнете върху опцията „Архивиране сега“, намираща се под „Архивиране“.

3. Архивиране от трета страна

Данни за iPhone и iPad чрез App Store; OneDrive, Dropbox, Google Drive и др. може да се архивира в облачни услуги за съхранение. За този процес на архивиране се използват програми за архивиране на трети страни.

За да архивирате iPhone и iPad, всяко приложение на трета страна, като например „Wondershare“ , може да бъде изтеглено на устройството. Въпреки това, тези базирани на облак приложения, които споменахме, може да изискват допълнителни такси за съхраняване на данни.
често задавани въпроси

Можем да изброим отговорите на често задавани въпроси относно архивирането на iPhone и iPad, както следва:

1. Кой е най-добрият метод за архивиране на iPad и iPhone?

Най-добрият метод за архивиране на iPhone и iPhone варира в зависимост от индивидуалните нужди и предпочитания на потребителя на устройството. Например iTunes, а не iCloud е по-подходящ за големи количества данни.

2. Има ли ограничения за архивиране на iPad и iPhone?

Всички изображения, контакти, файлове и т.н. на iPad и iPhone устройства. Елементите могат да бъдат архивирани. Методът за архивиране трябва да бъде избран, като се има предвид само количеството данни, които трябва да бъдат архивирани.

3. Колко често трябва да се архивират iPhone и iPad?

iPhone и iPad трябва да бъдат архивирани според нуждите на потребителите. Архивирането може да се прави седмично, месечно или годишно. Най-точното резервно време обаче е времето, от което човекът се нуждае.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.