Copilot вече има GPT-4 Turbo поддръжка: И така, как да го използвате?copilot gpt 4 turbo

Copilot вече има GPT-4 Turbo поддръжка: И така, как да го използвате?

Microsoft предоставя GPT-4 Turbo поддръжка на Copilot. И така, как да използвате GPT-4 Turbo поддържан Copilot? Ето подробностите! Инструментът за изкуствен интелект на Microsoft Copilot вече има GPT-4 Turbo поддръжка. Copilot използва GPT-4 модела на OpenAI досега, но сега компанията преминава към GPT-4 Turbo, най-новата и най-добра AI технология.

Освен това, това не е специална ситуация за платените потребители на Copilot. Безплатната и публична версия на Copilot преминава към GPT-4 Turbo, но няма да е включена по подразбиране. Ако използвате Copilot в режим „Балансиран“, все още ще използвате GPT-4, но ще можете да използвате режим Turbo, когато превключите на режим „Чувствителен“ или „Креативен“.

Може да забележите леко подобрение в отговорите на Copilot на вашите запитвания, като използвате Turbo на практика, но GPT-4 Turbo не е толкова голямо подобрение в сравнение с GPT-4.

Какво е новото с GPT-4 Turbo?

kak da izpolzvate copilot gpt 4 turbo

Нова функция пристигна в Microsoft Copilot: Наличен GPT Builder!

OpenAI казва, че новият GPT-4 Turbo е „по-способен“ и е проектиран да намали „мързела“, наблюдаван в модела. (Напоследък потребителите се оплакват, че GPT-4 не винаги прави нещата, които трябва да прави, и в тези случаи моделът се нарича „мързелив“).

Освен това GPT-4 Turbo има разширен контекстен лимит до 128 000 монети, което означава, че можете да изпращате по-дълги заявки, които ботът ще разбере. Освен това GPT-4 Turbo ще има по-актуална информация, когато се използва в офлайн режим, тъй като се обучава на набор от данни от април 2023 г., в сравнение с набора от данни на GPT-4, който приключва през септември 2021 г.

Ако плащате $20 на месец за Copilot Pro, сега ще имате опцията да се върнете към GPT-4 по всяко време. Безплатните потребители ще използват балансиран режим, за да продължат да имат достъп до GPT-4.

Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!
  2. Изкуствен интелект идва в Youtube!
  3. Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?
  4. Друга нова функция за изкуствен интелект от Google
  5. Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.