Asus Rog съюзникasus rog ally x

ASUS ROG съюзник

Започнаха да се появяват твърдения, че ASUS ROG Ally X ще се предлага с подобрения в RAM и батерията. Кога ще бъде представено това ново устройство? Ето подробностите! ASUS ROG Ally , който беше пуснат миналата година и беше високо оценен, направи разликата със своите 16 GB RAM и до 8 часа време за игри. Може да се появи нов модел, който ще изостави ръчния компютър за игри, който успешно премина тестовете за производителност.

ASUS вече даде малко информация за системата в интервю преди малко, но не навлезе в подробности. Сега, според слуховете, ASUS работи върху нов ROG Ally. Слуховете показват, че ще се сблъскаме с по-подобрен ръчен компютър за игри.

Кога ще бъде представен ASUS ROG Ally X?

Старши вицепрезидентът на ASUS Шон Йен каза в интервю за The Verge, че новото устройство ще се казва ROG Ally X и ще има много по-голяма батерия. Шон Йен каза в интервюто:

„Ние не търсим 30 до 40 процента повече капацитет. Ние гледаме много повече от това.“ Въпреки че беше разкрито, че количеството RAM на новото устройство също ще се увеличи, не бяха дадени повече подробности.

Въпреки това, без много забавяне, потребител на X на име MysteryLupin сподели информация за устройството в публикация, която сподели. Според твърдението , ASUS ROG Ally X ще има 8 часа живот на батерията и 24 GB RAM.

ROG съюзник Нека ви напомним също, че ASUS ROG Ally, който вече създаде хаос с производителността си, идва с 16 GB RAM.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.