Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhoneiphone ios 17 5 problem

Потребителите на iPhone са разтревожени: Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия!

Последната актуализация на версията на Apple, iOS 17.5, накара потребителите да се тревожат за сигурността. Проблемът създаде объркване. Ето подробностите! Въпреки че остава много малко време до пускането на iOS 18, Apple продължава да предлага актуализации на версиите с подобрения и подобрения на своите потребители в този процес. Последната актуализация на iOS 17.5 също беше пусната наскоро за всички потребители.

От вчера обаче потребителите на iPhone продължават да се оплакват от грешката, възникнала на техните телефони след актуализацията на iOS 17.5. Грешката, която за първи път беше спомената от потребител на Reddit, по-късно се оказа същата за много потребители.

Изтритите снимки се връщат на iPhone

iOS 17.5, която идва с много нови функции, които радват потребителите, се изправи пред проблем, който никой потребител не би могъл да предвиди. Потребителите, които са направили актуализацията, съобщават, че след известно време снимките, които са изтрили в секцията „ Снимки “, са се върнали.

Потребителят на Reddit, който беше един от първите, изпитали проблема, написа следното в публикацията си в платформата:

„Току-що завърших актуализацията. Докато разговарях с партньора си, отидох да изпратя снимка и видях, че последните снимки са nsfw материал, който направихме преди години, когато живеехме разделени (covid и т.н.). Но WTF. Беше постоянно. Изтрито. Години преди, но магически се върна? И на моя iPad Има снимки (някои произведения на изкуството, които направих преди години) Сблъсквал ли се е с този проблем?“

След това споделяне много потребители на iPhone забелязаха, че снимките, които не искаха да запазят, бяха възстановени, въпреки че преди това ги бяха изтрили. Обикновено изтрита снимка на iPhone се съхранява в изтритите снимки за 30 дни.

Освен ако потребителят не го оттегли, той ще бъде напълно изтрит от секцията „ Наскоро изтрити “ в края на 30 дни. Този проблем обаче включва възстановяване на снимки, които потребителите са изтрили преди години.

Apple все още не е направила изявление по въпроса, но този проблем предизвика съмнения относно сигурността на iPhone. Не се знае кога проблемът ще бъде решен.

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.