Автономно шофиране от Tesla FSD 10.12tesla fsd 1012

Tesla FSD 10.12 Autonomous Driving кацна на улицата: Толкова удобно, толкова професионално!

FSD Beta 10.12, която предлага пълна поддръжка за автономно шофиране с актуализацията на Tesla наскоро, беше тествана в канала на AI ​​DRVR в YouTube. Резултатите ще ви изненадат.

Прочети Още: Награден веган бургер с вкус на човешко месо

Версията FSD 10.12 на Tesla , която предлага поддръжка за напълно автономно шофиране, вече е готова да излезе по пътищата. YouTube каналът AI ​​DRVR , който отдавна прави видеоклипове за автономно шофиране , изпита новата актуализация в тесните улици на Сан Франциско . Tesla, която дълго време работеше напълно автономно , успя да се измъкне и от най-трудните ситуации.

AI зад Tesla FSD Beta 10.12 е преобучен с помощта на над 250 000 видеоклипа от реалния свят . С новия ъпдейт Tesla вече може да разпознава много по-добре обектите около себе си и дори може да засече дали вратата на кола пред нея е била отворена. Благодарение на приложението за пресъздадена пътна ситуация на живо, което може да се следи от екрана на предния панел, могат да се засичат пътни знаци, превозни средства и типове в близост, алеи, пешеходци и дори кучета, които се разхождат от пешеходци.

Функцията за скок напред работи много по-добре с FSD Beta 10.12, ако зрението е ограничено, както е тествано в последните актуализации. Една от най-впечатляващите характеристики във видеото на AI DRVR беше колко чувствителна и ефективна беше Tesla при изготвянето на пътната карта. Може да преминава през препятствия с точност, близка до състезателните линии на болидите от Формула 1.

FSD 10.12 също може да се провали. Но той е също толкова добър, колкото хората, в коригирането на тези грешки. Ако започне да завива наляво по-рано от необходимото, той може да се измъкне от опасната ситуация с рязко ускорение, за да направи място на колата зад него.

Тесните улици вече не са проблем за Tesla!
В новата версия, докато инцидентите, причинени от автономни превозни средства, са на дневен ред напоследък, безопасността на хората наоколо е взета много сериозно, за да се предотвратят възможни фатални инциденти. До такава степен, че понякога превозното средство чака на пешеходната пътека повече от необходимото, оставяйки твърде голямо разстояние за пешеходците, за да се движат по най-удобния начин.

Tesla вече може лесно да минава през тесни улици, където дори хората се колебаят да минат, и може автоматично да затвори огледалата си, когато е необходимо.

Автономното шофиране, което все още не е перфектно, изисква човек зад волана. Ако на пътя има твърде много обекти, блокиращи зрението, Тесла, който се колебае какво да прави, може да се наложи да потърси помощ от шофьора си.

Подобни публикации

  1. Какво е мощност на въртящия момент в автомобилите?
  2. Skoda интегрира гласовия асистент Laura с ChatGPT в своите автомобили!
  3. Apple обяви нов срок за представяне на своя автомобилен проект
  4. Електрическите превозни средства изпитват трудности през зимата!
  5. Honda направи разлика с новото си електрическо превозно средство

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.