Награден веган бургер с вкус на човешко месоvegan burger

Oumph, компания за разработка на растително месо, работеща в Европа, спечели награда за своите бургери, които имат вкус на човешка плът. Ето подробностите!

Докато производството на изкуствено месо е на дневен ред през последните години, Oumph в Англия произвежда месо на растителна основа, за което твърдят, че има вкус на човешка плът. Произведен като концепция за Хелоуин, веган бургерът беше отличен със Сребърен лъв в категорията Бранд опит и активиране на Международния фестивал на креативността Cannes Lions.

Прочети Още: Китай преминава към базирана на Linux операционна система

Бургерът включваше соя, гъби, пшеничен протеин, растителен компост и тайна смес от подправки.

„Смеете ли да ядете?“

В промоцията на бургера „Смеете ли да ядете?“ Използвайки слогана, компанията насочи вниманието към моралния аспект на производството и консумацията на животинско месо от друга гледна точка. На промоционалния плакат на бургера „Никой човек не е пострадал при производството на този бургер!“ беше включено изявление. Тази откровено саркастична реторика е копие на съобщението на някои компании, че нито едно животно не е наранено в рекламното си съдържание, след като използва животни в рекламите си.

Lola MullenLowe , името зад рекламната кампания, заяви , че растителните меса вече са еволюирали до ниво, което може да имитира вкуса на всяко месо.

„Нашата мисия е да променим начина, по който се храним и да използваме креативността като инструмент, за да направим тази промяна.”

Подобни публикации

  1. Microsoft веднъж се е опитала да продаде Bing на Apple!
  2. Discord срина ли се? Има проблеми с достъпа до Discord!
  3. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  4. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  5. Threads се развива: Налични са много нови функции

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.