Награден веган бургер с вкус на човешко месо

vegan burger

Oumph, компания за разработка на растително месо, работеща в Европа, спечели награда за своите бургери, които имат вкус на човешка плът. Ето подробностите!

Докато производството на изкуствено месо е на дневен ред през последните години, Oumph в Англия произвежда месо на растителна основа, за което твърдят, че има вкус на човешка плът. Произведен като концепция за Хелоуин, веган бургерът беше отличен със Сребърен лъв в категорията Бранд опит и активиране на Международния фестивал на креативността Cannes Lions.

Прочети Още: Китай преминава към базирана на Linux операционна система

Бургерът включваше соя, гъби, пшеничен протеин, растителен компост и тайна смес от подправки.

„Смеете ли да ядете?“

В промоцията на бургера „Смеете ли да ядете?“ Използвайки слогана, компанията насочи вниманието към моралния аспект на производството и консумацията на животинско месо от друга гледна точка. На промоционалния плакат на бургера „Никой човек не е пострадал при производството на този бургер!“ беше включено изявление. Тази откровено саркастична реторика е копие на съобщението на някои компании, че нито едно животно не е наранено в рекламното си съдържание, след като използва животни в рекламите си.

Lola MullenLowe , името зад рекламната кампания, заяви , че растителните меса вече са еволюирали до ниво, което може да имитира вкуса на всяко месо.

„Нашата мисия е да променим начина, по който се храним и да използваме креативността като инструмент, за да направим тази промяна.”

Подобни публикации

  1. Google ще тества очила с добавена реалност
  2. За първи път в историята на ФИФА футболистка става звезда от корицата
  3. Спорът между САЩ и Huawei продължава
  4. Търсачката на Google се срина
  5. Твърди се, че LaMDA с изкуствен интелект на Google е наела свой адвокат

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.