Avast Secureline VPN не работи, какви са решенията?Avast Secureline VPN

Avast Secureline VPN не работи, какви са решенията?

Avast Secureline VPN не работи, ние обяснихме методите за решение, които могат да коригират проблема за интернет потребители, които питат какво мога да направя.

Avast Secureline VPN не работи , какво е решението? Някои потребители на популярната VPN услуга могат да се сблъскат с досаден проблем от време на време. Разбира се, има някои фактори, които причиняват този проблем. И така, какви методи трябва да се приложат за отстраняване на проблема?

Avast Secureline VPN, който ви позволява да сърфирате в интернет сигурно, има огромна популярност по целия свят. Услугата, която маскира IP адреса, като пренасочва трафика към различни сървъри, има версии за Windows, Mac, Android и iOS.

В услугата, която осигурява автоматична връзка с най-подходящия сървър по много практичен начин, понякога някои потребители могат да се сблъскат с проблема да не работят. И така, как да коригирате проблема с несвързването на Avast Secureline VPN? В ръководството, което подготвихме, сме изброили различни методи за решение, които могат да помогнат за отстраняването на въпросния проблем.

Avast Secureline VPN не работи, как да поправя?

 • Проверете интернет връзката.
 • Изберете друг сървър.
 • Проверете абонамента за Avast VPN.
 • Временно изключете антивирусната програма.
 • Временно деактивирайте защитната стена.
 • Ако има различни VPN услуги, изключете ги.
 • Изтрийте и преинсталирайте VPN.

По-горе са методите, които могат да помогнат за отстраняването на проблема с несвързването на Avast Secureline VPN. Можете да намерите подробности за методите в списъка по-долу.

Проверете интернет връзката

Проблем с интернет връзката може да доведе до неправилна работа на VPN услугата. Затова проверете дали има някакъв проблем с интернет връзката. Ако има проблем с интернет, има някои методи, които можете да използвате.

Първо, можете да щракнете върху „Преглед на състоянието на мрежата и задачите“ от контролния панел и да изберете опцията „Отстраняване на неизправности“. След това следвайте инструкциите. Ако инструментът за отстраняване на неизправности на Windows не работи, изключете модема.

След като изключите модема, извадете кабелите на устройството и включете. След като изчакате около 10 секунди, включете щепсела и кабелите на модема и го включете отново, като натиснете бутона за захранване на устройството. Ако това не реши проблема с интернет връзката, можете да се обадите на отдела за обслужване на клиенти на доставчика на интернет услуги.

Изберете различен сървър

VPN сървърите понякога не работят поради технически проблеми или поддръжка. Поради тази причина можете да опитате да изберете друг сървър. Можете да щракнете върху VPN софтуера и да извършите превключването на сървъра.

Проверете абонамента за Avast VPN

Avast Secureline VPN има безплатна пробна версия за ограничено време и платени абонаментни планове. Ако вашият абонамент е изтекъл, няма да можете да продължите да използвате популярната услуга. Можете да проверите датата, на която вашият абонамент ще изтече на страницата с настройки на VPN услугата. Можете също да проверите имейла си.

Временно деактивирайте антивирусната програма

Антивирусната програма, инсталирана на вашия компютър, може да блокира VPN услугата. Това може да доведе до проблем със свързването на Avast Secureline VPN. Временно изключете антивирусната програма, за да видите дали това причинява проблема.

Временно деактивирайте защитната стена

Ако проблемът продължава, въпреки че сте изключили антивирусната програма, можете да опитате временно да изключите защитната стена. За да направите това, първо отворете контролния панел. Влезте в категорията Система и сигурност и след това щракнете върху категорията „Защитна стена на Windows Defender“.

Изберете „Активиране или деактивиране на защитната стена на Windows defender“ отляво. След това щракнете върху „Изключване на защитната стена на Windows Defender“. Накрая натиснете бутона „OK“.

Изключете всяка друга VPN услуга

Използването на повече от една VPN услуга може да причини този проблем. Поради тази причина изключете други VPN услуги. След като извършите операцията, проверете дали проблемът е отстранен. Ако проблемът продължава, можете да разгледате следващия метод.

Изтрийте и преинсталирайте VPN

Ако VPN софтуерът все още не работи, можете да го изтриете и инсталирате отново. Това гарантира, че използвате най-новата версия на услугата. За да премахнете софтуера от компютъра, първо отворете контролния панел и след това щракнете върху „деинсталиране на програма“.

Намерете VPN софтуера от списъка и щракнете с десния бутон върху него. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори малък прозорец. Изберете опцията „Деинсталиране“ в прозореца, който се отваря. VPN софтуерът ще бъде премахнат скоро. Преинсталирайте след изтриване.

В тази статия отговорихме на въпроса дали Avast Secureline VPN не работи, какви са решенията. Методите, намерени в нашето ръководство, могат да помогнат за отстраняването на проблема. Ако сте решили проблема с различен метод, можете да го споделите в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Какъв е ключът към безопасността в дигиталната ера?
 2. Lockly Smart Lock: Характеристики и цена на заключване на врати със сканиране на лица
 3. Ограничаване на Социалните Медии за Младежи в Англия: Нови Регулации на Хоризонта
 4. Най-използваните пароли в света
 5. Google вече ще ви предупреждава, ако данните ви се откраднат! Как?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.