Нова функция от Spotify и плейлисти Time Capsule!spotify Time Capsule

Нова функция от Spotify плейлисти Time Capsule!

Благодарение на новата функция на Spotify ще можете да напълните капсула на времето с поредица от песни, които да слушате през следващата година. Ето подробностите!

Spotify има забавна нова функция, която позволява на потребителите на популярната музикална платформа да създават колекция от песни, на които да се наслаждават в бъдеще. Подобно на предишните създатели на плейлисти, ексклузивни за Spotify, потребителите получават възможност да избират песни въз основа на определено настроение или тема. Единствената разлика е, че те ще трябва да чакат месеци, преди да могат наистина да слушат избраните от тях песни.

За да изпробвате новата функция на Spotify „Playlist in a Bottle“ , „Playlist in a Bottle “ , можете да влезете чрез тази връзка на мобилно устройство, където приложението Spotify се използва редовно и сте влезли. След като връзката стартира приложението Spotify на съответната страница, докоснете „Първи стъпки“. След това изберете един от шест виртуални контейнера, за да вградите плейлиста на капсулата на времето: „истинска бутилка“, „този малък джоб на дънките ви“, „машина за дъвки“, „кутия за обяд“, „плюшено мече“ или „малко жълъд“.

След вашия избор ще можете да напълните капсула на времето с песни, които да слушате в бъдеще. На този етап Spotify прави попълването на списъци със забавни въпроси по-приятно.

Плейлистът Time Capsule е недостъпен за една година

Важно е да запомните, че потребителите на Spotify имат само един шанс да създадат един плейлист в бутилка. Плейлистът в новосъздадената бутилка ще бъде недостъпен за една година.

През това време потребителите ще могат да споделят в потоците си в социалните медии графична карта, съдържаща имената на изпълнителите, включени в микса на песните, заедно с изображение на избрания „контейнер“ за плейлист. Според Spotify, когато музикалната капсула на времето бъде „отворена“ 365 дни след първоначалното й създаване, песните вътре ще се чувстват чисто нови за потребителя.

И така, какво мислите за тази функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.