WhatsApp въвежда функцията за скриване на номера в общноститеwhatsapp skrivane na nomera

WhatsApp въвежда функцията за скриване на номера в общностите

Популярната услуга за незабавни съобщения WhatsApp започна да предлага възможност за скриване на телефонни номера в общности. Ето всички подробности за новата функция! WhatsApp започна да пуска функцията за скриване на телефонен номер за своята общностна функция. Благодарение на новата функция, той няма да бъде видим за другите членове на общността. Това ще помогне да се повиши нивото на поверителност.

Как да скриете номера в общностите на WhatsApp?

Популярната услуга за незабавни съобщения WhatsApp представи функция, наречена общност миналата година. Когато се присъедините към общност, другите членове могат да видят вашия телефонен номер. Това се отразява негативно на поверителността.

WhatsApp работи върху нова функция от няколко месеца, за да гарантира, че телефонният номер на потребителите не се вижда. Въпросната функция първоначално беше достъпна за много ограничена група потребители.

В резултат на новата стъпка, предприета от компанията, тя беше предложена на повече хора в последната версия на приложението. Беше споделена екранна снимка на функцията, която се очаква скоро да бъде достъпна за всички потребители.

Според екранната снимка, споделена от WABetaInfo, в настройките на страницата на общността ще бъде добавена нова опция относно поверителността на телефонния номер. Когато изберете тази опция, на екрана ще се появи прозорец с информация. Според информацията в прозореца за уведомяване, телефонният номер ще бъде видим само за администраторите на общността.

Следователно новата функция, която ще предложи значително предимство по отношение на поверителността, ще бъде ограничена до членове на общността и администраторите на общността ще могат да виждат техните телефонни номера. Функцията за скриване на телефонен номер може също да бъде налична за групи в бъдеще.

Какво мислите за новата функция на популярната услуга за незабавни съобщения? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.