Безопасни ли са евтините лицензи за Windows 10?windows 10 , razdelen ekran, dve chasti

Има ли евтини лицензи за Windows 10, които виждаме на толкова много места напоследък, безопасни ли са и вредят ли на вашето устройство? Ето всички подробности, които се чудите!

Безопасни ли са евтините лицензи за Windows 10? Лицензите за Windows 10, предлагани от Microsoft на много скъпи цени, напоследък се предлагат за продажба на различни уебсайтове на невероятни цени. Но каква е разликата между тези лицензи? Защо са толкова евтини и по-важното, трябва ли да им се доверите?

Прочети Още: Как да превключите от iPhone към Android?

Накратко казано, не, трябва да стоите настрана от тези лицензи. Ако искате да научите повече за основните причини, продължете да четете нашето ръководство.

Безопасни ли са евтините лицензи за Windows 10?

Достъпните, наистина достъпни лицензи за Windows 7 / Windows 8 и Windows 10 на различни уебсайтове не са официални лицензи, които се продават законно. 

Някои от тези ключове се получават от други страни, където лицензите са по-евтини. Това се нарича още ключ за сивия пазар . Лицензите за Windows например някога бяха много по-евтини в Китай. Ключовете, закупени тук, могат да бъдат предложени за продажба на достъпни цени у нас.

Това обаче е най-оптимистичният ни сценарий.

Лицензионните ключове, които ще закупите от различни уебсайтове, може да са закупени с откраднати номера на кредитни карти. Човек може да обмисли закупуването на откраднати номера и ключове на кредитни карти и продажбата им на доставчици на трети страни. Microsoft деактивира тези ключове, когато кредитните карти се отчитат като откраднати и се връщат плащания. Лицето, което сте закупили обаче, разбира се, няма да възстанови сумата.

Някои лицензионни ключове могат да се състоят от тези, предлагани на ученици, но получени чрез различни измамни практики. Други може да са ключове за корпоративен лиценз, които не трябва да се продават поотделно.

Евтините лицензи за Windows 10 работят?

Добре, тези ключове може да са получени в много различни сценарии. Но въпросът, който се чудите, ще бъде: Работят ли? 

Всъщност да, поне за известно време.

При изследване по темата се купуват няколко от тези лицензи и тези лицензи се инсталират във виртуална машина. Лицензите обикновено работят безпроблемно в продължение на една година, но след това възникват грешки в лицензирането.

Разбира се, този процес може да работи много различно за вас. Лицензионният ключ, който сте закупили, може изобщо да не работи, може би ще работи един месец или ще върви безпроблемно в продължение на много години. Всичко е в това как се получава ключът, както споменахме по-горе. Лошата новина е, че няма начин да разберете това.

Законни ли са евтините лицензи за Windows 10?

Не, тези ключове са незаконни. Като ги закупите, може да подкрепите престъпник, откраднал информация за кредитна карта. Всички знаем, че е невъзможно да се получи легален продуктов ключ с плащане от 7 ЛВ. Дори да имате късмет и вашият нов ключ работи завинаги, това не е много етично.

Трябва ли да купувате евтин лиценз за Windows 10?

Да предположим, че търсите начин да използвате Windows 10 по евтини начини. Ето какво препоръчваме: Не купувайте Windows 10.

Тук сме сериозни, защото можете да инсталирате и използвате Windows 10, без да го купувате. В долния десен ъгъл ще има само воден знак, но няма да се налага да плащате нищо. Не купуването на Windows 10 е много по-добър метод от закупуването му от такива уебсайтове.

Можете също да използвате различни приложения на трети страни на нашия сайт. Поне няма да губите пари на никого.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Закупили ли сте един от тези евтини лицензионни ключове и какъв процес преживяхте? Не забравяйте да споделите с нас вашите мнения по темата в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify подобрява секцията за подкаст
  2. Какво е HeyGen AI?
  3. Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!
  4. HTML версията на Gmail напуска: Кога?
  5. Threads продължава да се подобряват: Бутонът „Редактиране“ е на път!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.