Съперничещият изкуствен интелект на ChatGPT идва от Amazon!amazon chatgpt

Съперничещият изкуствен интелект на ChatGPT идва от Amazon!

Оказа се, че Amazon работи върху нов чат бот с изкуствен интелект. И така, може ли да се конкурира с ChatGPT? Ето подробностите! В ход, който ескалира конкуренцията в областта на изкуствения интелект, Amazon обяви, че работи върху нов чат бот, наречен Metis. Това изненадващо развитие се смята за съперник на популярния чат бот ChatGPT на OpenAI. И така, какво включва процесът на разработка на бота?

Amazon разработва Metis, за да се конкурира с ChatGPT!

Amazon заявява своята претенция в областта на изкуствения интелект с нов и много по-мощен модел, наречен Olympus, оставяйки модела Titan в сянка. Очаква се тази поддръжка значително да промени функционирането и възможностите на чатбота, наречен Metis.amazon-chatgpt

Освен това екипът за разработка на Metis включва много опитни служители с изкуствен интелект. Сред тях са изпълнителният директор на Amazon Анди Джаси и Рохит Прасад, вицепрезидент на екипа на AGI.

Друга интересна информация е, че се казва, че технологията, използвана за разработването на Metis, е вдъхновена от технологията, разработена за предстоящия гласов асистент „Remarkable Alexa“.

Amazon планира да пусне своя дългоочакван модел с изкуствен интелект Metis през септември. Тази дата съвпада с това, когато Amazon обикновено провежда събития за представяне на продукти. Това показва, че Metis ще бъде лансиран като един от най-важните продукти на компанията.

Подобни публикации

  1. MIT ще позволи на потребителите да говорят с бъдещото си аз
  2. Изкуственият интелект вече превзема игралната индустрия
  3. Още телефони с Android ще могат да използват Gemini в съобщения
  4. Samsung: Започва революцията в интелигентния дом с изкуствен интелект!
  5. Потребителските данни вече са в безопасност в Meta

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.