ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!openai reddit

Вълнуващо сътрудничество от Reddit и OpenAI: ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!

Беше постигнато много важно споразумение между OpenAI и Reddit. Съдържанието на Reddit вече ще се използва за обучение на ChatGPT. Но как? Ето подробностите! Вече сме свикнали платформите за социални медии да започват да имат функции за изкуствен интелект. Въпреки това беше постигнато много важно споразумение както по отношение на изкуствения интелект, така и по отношение на онлайн общностите.

Reddit и OpenAI постигнаха ново споразумение, насочено към подобряване на потребителското изживяване и официално обявиха партньорството си. Съдържание от Reddit, който има милиони потребители, идва в ChatGPT.

Reddit, който има голяма потребителска база по целия свят, произвежда съдържание по почти всяка тема през деня. Фактът, че това съдържание е на различни теми и може да се хареса на голяма аудитория, отвежда платформата до друга точка.reddit openai

Reddit ще обучава ChatGPT със своето съдържание

OpenAI направи ход, за да превърне тази ситуация във възможност. Богатото съдържание на платформата я прави един от най-идеалните ресурси за обучение на модели с изкуствен интелект . Според партньорството API за данни на Reddit ще бъде достъпен за OpenAI.

Тези данни ще бъдат използвани за подобряване на други езикови модели, особено ChatGPT . По-специално, за изкуствения интелект ще бъде по-лесно да получава информация за текущи и актуални проблеми.

От друга страна, Reddit също ще използва моделите за изкуствен интелект на OpenAI, за да разработи нови функции за потребители и модератори. Това изглежда като чудесна възможност за подобряване на опита на потребителите на Reddit.

Reddit изглежда използва тази възможност, за да предостави усъвършенствани инструменти за модериране и функции, фокусирани върху изкуствения интелект, особено персонализирани препоръки.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.