Характеристики на Moto G85motorola g85

Moto G85 е на път: идва ли ново достъпно чудовище с производителност? Характеристики на Moto G85

Характеристики на Moto G85 според изтекла информация Moto G85 се появи в Geekbench със Snapdragon 4 Gen 3 и 8 GB RAM. Ето подробностите! Нов е добавен към последните изтичания. Новият модел Moto G85 на Motorola се появи в Geekbench с процесор Snapdragon 4 Gen 3 и функции с 8 GB RAM Характеристики на Moto G85.

вече се готви да пусне Moto G85, след като представи Moto G84 през август миналата година. Според изтичане на информация, Moto G85 се очаква да излезе на пазара по-рано от предшественика си.moto g85

Какви са иновациите на Moto G85?

Moto G85, който се появи в Geekbench, идва с Qualcomm Snapdragon 4 Gen 3 SoC, който все още не е официално обявен. Очаква се Snapdragon 4 Gen 3 да замени Snapdragon 4 Gen 2, което беше първото устройство от серията, използващо 4nm производствен процес, и се смята, че ще запази този производствен дизайн.

Новият Moto G85, видян в Geekbench, получи 939 точки в едноядрен тест и 2092 точки в многоядрен тест. Тези резултати представляват типичната производителност на устройството за категории от нисък и среден клас. Не се очаква Snapdragon 4 Gen 3 да предложи големи ревизии на производителността спрямо предишния модел, но се казва, че може да има значителни подобрения във възможностите за изкуствен интелект.

Изброен в Geekbench, Moto G85 се предлага с 8 GB RAM, но течовете показват, че версия с 12 GB RAM също е на път. Доста впечатляващо е, че серията Moto G от среден клас предлага 12 GB RAM. Освен това се очаква телефонът да излезе от кутията с Android 14. Подробностите все още не са ясни, но според изтичането на информация, Moto G85 се очаква да бъде пуснат много скоро.

Подобни публикации

  1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
  4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
  5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.