Идва ли ChatGPT в iPhone?apple openai

Идва ли ChatGPT за iPhone? Преговорите между Apple и OpenAI започнаха!

Започна нов процес на преговори между дуото Apple и OpenAI, за които се твърди, че са се срещали преди. Ето подробностите! Нов доклад твърди, че Apple все още проучва доставчици на AI за iOS 18 и че OpenAI и Apple отново преговарят.

Най-впечатляващата точка в доклада на Bloomberg в петък е, че преговорите с OpenAI са рестартирани или може би продължават да бъдат включени в iOS 18 по някакъв начин.

Предишни слухове отново разкриха, че Apple преговаря с OpenAI. Този нов доклад казва, че технологията на OpenAI може да дойде в iOS 18 под формата на чатбот. Засега не е ясно дали ще направят това, за да подобрят Siri или да я заменят.

Apple също иска да интегрира Gemini в iPhone

apple openai ai

Ако докладът е верен, OpenAI не е единственият AI, който Apple обмисля да интегрира. Говори се, че Apple също преговаря с Google, за да позволи на потребителите на iOS 18 по някакъв начин да имат достъп до Gemini.

Въпреки че всички тези слухове изглеждат отделни един от друг, те са много свързани с общата стратегия на Apple. Компанията ясно се стреми да изнесе LLM на по-големи съществуващи компании като Google, като самата тя предлага по-малки AI функции на устройството.

Както при всички слухове за плановете на Apple за изкуствен интелект, би било най-добре да изчакаме тези слухове да бъдат потвърдени. Apple ще разкрие своята стратегия за изкуствен интелект по време на WWDC на 10 юни.

Какво мислите по този въпрос относно Идва ли ChatGPT в iPhone? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Нова функция за изкуствен интелект идва в X
  2. Google Rival ChatGPT поддържана търсачка идва
  3. TikTok автоматично ще маркира съдържание с изкуствен интелект
  4. Плашещият нов изкуствен интелект е забранен
  5. Google прави ученето на английски по-лесно: Функцията „Практика на говорене“ е на път!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.