Как да гледате Google I/O 2024? Какво очакваме?google io 2024

Как да гледате Google I/O 2024? Какво очакваме?

Google I/O 2024, годишната конференция за разработчици на Google, пристигна. И така, как да гледате Google I/O 2024? Ето подробностите! Конференциите за разработчици са сред най-очакваните събития в света на технологиите. Тези мега събития се провеждат всяка година и ни позволяват да научим за точката, която технологията е достигнала тази година. И така, какво ще ни предложи Google I/O 2024?

Очаквайте тази година да чуете за нахлуването на Google в AI и обхвата на Gemini. Очакваме Google да представи своя предстоящ Pixel хардуер, включително дългоочаквания Pixel 8a и новостите в Android 15. Ще разберем също дали Google планира нещо в пространството на „разширената реалност“ на Meta.

Как да гледате Google I/O 2024?

Началният час на основната бележка на Google I/O 2024 е определен на 14 май 2024 г. в 20.00 CET. Можете да гледате събитието на живо на уебсайта на Google или YouTube , когато дойде времето .

Ще видим нови подробности за изкуствения интелект на Gemini

Google е много амбициозен и ентусиазиран относно изкуствения интелект. Компанията прекара последните 10 години, обяснявайки къде са алгоритмите за машинно обучение и как те подобряват продуктите, с които взаимодействате всеки ден.

Тазгодишният Google I/O вероятно ще направи тази крачка напред, тъй като компанията пренасочи ресурсите си до голяма степен към фокусиране върху това, което AI като Gemini може да направи за всички съществуващи продукти, насочени към потребителите.
Новият телефон Pixel ще бъде при нас

Годишната конференция за разработчици на Google обикновено не беше събитие, на което се представяше хардуер, но през последните няколко години Google използва тази конференция или за представяне на своите нови продукти, или за пускане на новото поколение „евтин“ телефон.

Толкова много, че миналогодишният Google I/O 2023 ни представи Pixel 7a, Pixel Tablet и Pixel Fold. Тази година очакваме да бъде представен по-достъпният модел Pixel 8a. Възможно е също така да видим нов таблет Pixel.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.