Датата на пускане на GTA 6gta 6

Датата на пускане на GTA 6 е разкрита. И така, кога ще бъде пусната Grand Theft Auto 6, която има тема за отворен свят? Ето всички подробности за новия иск!

Имаше много важно развитие по отношение на датата на пускане на GTA 6.Беше разкрито кога ще излезе новата игра Grand Theft Auto, която се очаква с нетърпение от милиони играчи по целия свят.

Новата игра от поредицата Grand Theft Auto е очаквана с нетърпение от милиони играчи от дълго време.Rockstar Games не са споделили подробности за GTA 6 досега, но на повечето е известно, че компанията работи по новата игра Grand Theft Auto.

Въпреки че Grand Theft Auto 5 беше пуснат за първи път през 2013 г., той продължава да се радва на милиони хора по целия свят. От друга страна, тъй като са минали много години от пускането на играта, играчите насочиха погледа си към Rockstar Games, които ще дадат добри новини за Grand Theft Auto VI.

Прочети Още: Как да изпратите съобщение до човека, който е блокирал WhatsApp?

Както беше казано преди, досега не е дадена нито улика, нито обяснение за играта с отворен свят. Въпреки че не е дадено обяснение на играчите от компанията Rockstar Games за въпросната продукция, в мрежата има много слухове.

Кога е датата на пускане на GTA 6?

Имаше много важно развитие по отношение на това кога ще бъде пусната новата игра GTA. Според на вземането, Rockstar Games ще обявят Grand Theft Auto 6 тази година и да го поставят в продажба през 2023.

Том Хендерсън, през последните месеци 6 GTA PC през 2025 г., PlayStation и Xbox 5 Series X/S платформа ще изпълни изхода на напред продължила.Джейсън Шрайер от Bloomberg потвърди твърдението на Хендерсън в туит, който сподели в официалния си акаунт в Twitter.

Ново твърдение твърди, че играта ще бъде пусната през 2023 г. Rockstar Games заяви, че ще пусне Red Dead Redemption 2 през 2017 г., но реши да отложи датата на пускане на играта за октомври 2018 г. Следователно същото може да важи и за Grand Theft Auto VI.

Rockstar Games, една от важните компании в индустрията за видеоигри, стана фокус на реакциите с Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition, която включва обновени версии на игрите GTA 3, GTA Vice City и GTA: San Andreas.

Какво мислите за датата на излизане на GTA 6 ? Мислите ли, че GTA 6 ще излезе следващата година? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  2. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
  3. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
  4. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!
  5. Предлага се DualSense V2 с подобрен живот на батерията!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.