Дизайна на Twitter се променя! Как ще изглеждат туитовете?nov dizayn na twitter 2023

Промени в дизайна на Twitter: Как ще изглеждат туитовете?

Twitter представи своя нов дизайн на Twitter, в който туитовете променят външния вид. Ето подробностите! Twitter въвежда нов опростен дизайн за туитове, за да опрости потребителското изживяване.

Текущото оформление, където различни статистически данни се показват над и под туита, беше критикувано за огромния си вид. В отговор Twitter разкрива своя нов дизайн, който улеснява представянето на важна информация. Андреа Конуей , която работи като дизайнер в Twitter, сподели преглед на актуализираните подробности за туит.

Как изглежда новият дизайн на Twitter?

Изгледите и датата на туита вече са в горната част, докато показатели като отговори, ретуитове, харесвания и отметки са преместени в друга област. Някои подробности обаче ще липсват, включително времето и мястото, където е споделен туитът, но те все още могат да се видят в различни части на приложението.

Очаква се тази промяна в дизайна да подобри значително мобилното изживяване, тъй като предишното оформление се смяташе за тромаво на смартфоните.

Точната дата на пускане на новия изглед с подробности за туитове не е обявена, но вероятно ще бъде налична скоро, когато дизайнерът разкрие промените.

И така, какво мислите за новия дизайн на Twitter? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  2. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  3. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  4. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!
  5. Сключено е ново споразумение между TikTok и Universal Music!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.