„Дневен списък“ на Spotify привлече голямо внимание в социалните медии!spotify daylist

„Дневен списък“ на Spotify привлече голямо внимание в социалните медии!

Персонализираният дневен списък на Spotify стана вирусен в социалните медии, особено в X. Много хора споделят своите дневни списъци. Ето подробностите! През ноември Spotify пое емисиите в социалните медии с Wrapped , който направи дълбок преглед на слушателските навици на потребителите. Сега персонализираните дневни списъци привличат голямо внимание в интернет.

Дневните списъци са плейлисти, създадени според вкусовете на потребителите и музиката, която слушат. Плейлистът се променя през деня за всеки потребител.

Spotify отчете 20 000% увеличение на търсенията на дневни класации миналата седмица. Публикуването на плейлисти в Instagram Stories се превърна в тенденция напоследък, но дневните списъци бяха въведени през септември миналата година.

Дневните списъци на Spotify често се споделят в X и Instagram с персонализирано именуване

Плейлисти с имена като „Романтичен до минор във вторник сутрин“, „Шедьовър в четвъртък следобед“ и „Уникална библиотека в петък сутрин“ идват със специални имена за всеки потребител.

Данните от Spotify се превърнаха в популярен начин хората да покажат личността си онлайн през последните години. Дневните списъци като Wrapped също дадоха на хората лесен начин да покажат своите свръхспецифични вкусове.

Но някои хора приеха заглавията на списъците с дни като лични обиди, като „прекален мек следобед“ или „тъжна безнадеждна романтична вечер“.

„Колко от вас са били лично жертва на списъка за деня на spotify? Бих искал да видя тези заглавия на плейлистите, моля“, публикува един на X. Някои потребители заявиха , че харесват тези списъци на Spotify.

TikTok обмисля увеличаване на възрастовата граница! Прочети!

Списъците с дни са достъпни само за потребители в Съединените щати, Канада, Обединеното кралство, Австралия, Нова Зеландия и Ирландия. Скоро обаче ще се появи и у нас. Използвате ли специалните списъци на Spotify? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.