Електрическа кола с мощност 1000 конски силиmullen five rs

Електрическа кола с мощност 1000 конски сили: характеристики и цена на Mullen Five RS

Mullen, компания за електрически автомобили, представи своя нов модел Five RS на CES 2024. Ето характеристиките, цената и датата на пускане на Mullen Five RS! Електрическият автомобил Mullen Five RS, който беше показан на панаира CES 2024, беше представен със своите характеристики. Електрическият автомобил, който привлече голямо внимание в бранша, предизвика любопитство със своето представяне и външен вид.

Какви са характеристиките на мощния кросоувър модел Five RS, представен като електрически автомобил с 1000 конски сили? Колко ще бъде продажната цена? Кога е датата на издаване?

Ето всички подробности за Mullen Five RS!

Характеристики на Mullen Five RS

Mullen Five RS изглежда ще направи революция в сегмента на електрическите кросоувъри. Двойният електрически мотор с мощност 1000 конски сили ускорява автомобила от 0 до 100 км/ч само за 2 секунди. Максималната му скорост достига 322 км/ч.

Тази невероятна производителност идва от аеродинамичния дизайн на Mullen Five RS и двустепенната трансмисия в стил Taycan. Аеродинамичният дизайн помага на автомобила да увеличи скоростта си чрез намаляване на въздушното съпротивление. Двустепенната трансмисия в стил Taycan разпределя ефективно въртящия момент, осигурявайки гладко возене дори при високи скорости.

Автомобилът има голямо крило в допълнение към спойлера в задния край. Автомобилът, където крилата на предната и страничните прагове също играят аеродинамична роля, също има въздуховоди, които пренасят входящия въздух през отворите на предния капак.

За да спре толкова мощен автомобил, в действие влизат спирачки Brembo с шест бутала отпред и четири бутала отзад и карбоново-керамични дискове, което прави общия спирачен път при 100 км/ч скорост от 33 метра.

Посочва се, че превозното средство, което има пакет батерии с капацитет от 100 kWh, ще осигури пробег до 483 километра. Оборудван с 800V електрическа система, автомобилът бързо достига 80% заряд от 0 за 20 минути.

Базираният на интелигентност личен асистент, който се състои от два изкуствени екрана, наречени Persona, включва много функции като технология за разпознаване на лица и технология за полуавтоматично шофиране.

Автомобилът, за който се твърди, че има собствено тегло от 2300 кг, има панели на вратите, изработени от леки материали и седалки от въглеродни влакна.

Забележително изобретение от изкуствен интелект Прочети и това!

Цена на Mullen Five RS

Твърди се, че цената на колата ще бъде 55 000 долара. Други версии на Five се планира да пристигнат в бъдеще.

Дата на издаване на Mullen Five RS

Mullen Five RS трябваше да влезе в производство в края на 2023 г., но това не се случи. В настоящото ново планиране Mullen се планира да започне производството на Five RS в края на 2025 г., а продажбите ще започнат в средата на 2026 г.

Какво мислите за модела Five RS с 1000 конски сили на Mullen? Можете да споделите вашите мнения с нас.

Подобни публикации

  1. Koenigsegg Jesko Absolut: Оставя Bugatti отзад със скорост 500 км/ч!
  2. Стратегически ход от Volkswagen към Tesla
  3. Интересен ход от Spotify: Деактивира устройството Car Thing!
  4. Tesla сложи край на ерата на докосването на волана!
  5. Tesla работи върху гласовия асистент в колата!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.