Функцията за филтриране на чат в WhatsApp скоро ще се появи за потребителите на Androidwhatsapp chat filtrirane android

Функцията за филтриране на чат в WhatsApp скоро ще се появи за потребителите на Android: как ще изглежда?

WhatsApp тества функцията за филтри за чат за потребители на Android. И така, как ще се появи функцията на телефоните? Ето подробностите! WABetaInfo обяви, че се тества нова функция за потребители на телефони с Android. Новата функция, която се разработва, е достъпна и използваема от потребителите на WhatsApp Business от дълго време.

Според новата информация потребителите на Android вече ще могат да тестват функцията за филтриране на чат с актуализацията на новата бета версия. Споделената екранна снимка също така показва как ще изглежда функцията на телефони.

Очаквайте скоро функция за филтриране на чат

WhatsApp винаги работи, за да превърне приложението в по-полезна версия, като предоставя нови функции както на потребителите на iOS, така и на Android. Следващата нова функция вече може да бъде тествана от потребители на Android.whatsapp filtrirane

Ограничен брой бета тестери ще могат да видят опцията „ Филтри за чат “ в горната част на прозореца за разговор. Благодарение на тази опция само желани, конкретни съобщения могат да бъдат групирани в списъка за чат.

Благодарение на функцията за филтриране на чат може да се създаде специален филтър за показване на непрочетени съобщения. Освен това потребителите ще могат да създадат отделен списък за групови чатове и да включат тези WhatsApp групи в този списък.

Въпреки че не е ясно точно кога функцията ще бъде достъпна за всички потребители, се очаква скоро да стане достъпна за всички. Сега потребителите на WhatsApp ще имат достъп до съобщения по-редовно и по-лесно в приложението.

Подобни публикации

  1. Ерата на телефонните номера в WhatsApp приключва
  2. WhatsApp с нова функция която няма да имате нужда от преводач
  3. Нова функция идва в Instagram, която ще ви хареса много!
  4. Забравете заглавията: YouTube открива вашата музика без усилия!
  5. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.