Discord се готви да представи новите си функцииdiscord game

Discord се готви да представи новите си функции: Скоро ще бъдат добавени още приложения и игри!

Discord се готви да предложи някои нови функции на своите потребители. Очаква се да дойдат още игри и приложения. Ето подробностите! Discord скоро ще позволи на разработчиците да създават нови игри и приложения, които се използват директно в приложението за чат. От няколко месеца на потребителите на Discord се предлагат различни мини игри и приложения.

Но от 18 март всички разработчици на Discord ще имат достъп до новия SDK за вградени приложения, който им позволява да създават тези персонализирани вградени приложения.

Всички иновации, идващи в Discord

Discord използва функцията за събития, за да активира приложения като YouTube, да въведе мини-игри като покер и дори да насърчи потребителите да играят чрез изживяване на съвместна бяла дъска. Тези приложения се появяват като вграден iframe в Discord, но досега бяха достъпни само за определени разработчици. SDK ще отвори тази секция за събития на Discord за много повече разработчици, така че ще видим много повече мини игри, които могат да се играят директно в чатовете на Discord.

Discord също експериментира с начин да позволи на потребителите да добавят приложения към своите акаунти. Разработчиците ще могат да активират своите приложения за акаунти, а пробната версия ще стартира заедно с SDK на приложението на 18 март.

В същото време Discord връща представянето на приложения, където разработчиците могат да изпращат идеи за прототипи на приложения и да спечелят до $30 000 от парични награди. Discord тества нови актуализации, за да увеличи броя на потребителите, което включва партньорство с разработчиците на игри за продажба на тематични аватари и профилни ефекти.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.