Първи поглед към фотографията на бъдещетоai kamera

Първи поглед към фотографията на бъдещето: Разработена камера с поддръжка на изкуствен интелект!

Поддържаната от изкуствен интелект камера, създадена от потребител на Reddit, вече придоби голяма популярност. Потребител на Reddit разработи камера, която пресъздава заснети снимки с изкуствен интелект. Това самоделно устройство създава описания на изображения и ги изпраща на DALL-E 3, за да генерира нови изображения в различни стилове.

Потребителят на Reddit u/theleastevildr представи създадената от него камера във видеоклип, който сподели миналата седмица. Камерата е създадена с помощта на 3D отпечатан калъф, малък екран и Raspberry Pi. Има и два бутона, където потребителите могат да коригират дизайна и опциите за персонализиране.

Как беше произведена поддържаната от изкуствен интелект камера?

Такива фотографски подходи, базирани на изкуствен интелект, са били виждани и преди, но тази нова домашна камера е доста забележителна. Други потребители на Reddit също попитаха в коментарите как е създадено устройството, а разработчикът заяви, че е използвал API на Astica за създаване на описания на снимки. Той също така сподели как е ръководил DALL-E 3, за да пасне на желаните опции.

Той бързо стана популярен и много потребители направиха предложения за подобряване на камерата. Например, беше предложено, че реалното изображение може да се използва като подкана чрез използване на модел като Midjourney. Това може да позволи на AI да създава по-оригинални изображения.

Потребителят заявява, че ще доразвие създадената от него камера. Въпреки че заявява, че няма да прави никакви продажби в бъдеще, камерата, която произвежда е наистина впечатляваща. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Мета може да се наложи да прекрати обученията за изкуствен интелект!
  2. Внимание потребители на ChatGPT: коригирайте тази настройка, ако искате да защитите данните си
  3. Нова функция за изкуствен интелект идва в X
  4. Google Rival ChatGPT поддържана търсачка идва
  5. TikTok автоматично ще маркира съдържание с изкуствен интелект

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.