Нова функция идва в каналите на WhatsAppНова функция идва в каналите на WhatsApp: Какво ще предложи на потребителя?

Вашите интереси сега се обединяват чрез подобни канали в WhatsApp. Ето подробностите за новата функция! WhatsApp работи върху нова функция за потребителите на iOS. Функцията, забелязана от WaBetaInfo, ще дойде при потребителите с нова актуализация.

Благодарение на иновацията, която ще дойде с тази актуализация, потребителите ще могат да започнат да изследват повече подобни канали. Така потребителите на iOS ще могат да използват функцията „Канали“ на WhatsApp по-ефективно и интензивно.whatsapp channels

Ще дойдат още функции за изследване на канали

Предложения за подобни канали ще се появят на екрана с информация за канала. Освен това списъкът с подобни канали ще се появи не само на екрана с информация за канала, но и когато се опитате да следвате канал.

Освен това препоръчителният брой канали варира в зависимост от това дали са налични подобни канали и препоръчителният брой канали може да бъде до 5. Този брой обаче ще се промени с времето, тъй като наличността на подобни канали се подобрява.

Функцията, която е в пробна фаза, значително ще увеличи откриването на съдържание за потребителите и ще разшири достъпа им до съдържание, подходящо за техните интереси, като препоръчва подобни канали.

Потребителите може да не знаят за многото канали, налични в WhatsApp, и тази функция ще им помогне да открият ново съдържание, което може да им се стори интересно. Функцията ще бъде от полза и за собствениците на канали, като увеличи тяхната видимост и обхват на аудиторията. Функцията за откриване на повече подобни канали все още е в процес на разработка и ще бъде налична в бъдеща актуализация на приложението.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.