Популярната функция на Apple Watches се завръща!apple watch se zavrashta

Популярната функция на Apple Watches се завръща!

Популярната функция на Apple Watch, която Apple премахна с watchOS 10, се завръща с новата актуализация. Ето подробностите! Когато Apple пусна watchOS 10, тя отхвърли една много полезна функция, която потребителите на Apple Watch харесаха. Тази функция позволява на потребителя да променя циферблата чрез плъзгане на екрана. Премахването на тази функция силно разстрои собствениците на Apple Watch и Apple трябва да е наясно с това, така че реши да върне тази функция в watchOS 10.2 beta 3.

Ще можете да промените циферблата, като плъзнете екрана отново

За да използвате функцията отново, трябва да отидете в Настройки > Часовник след инсталиране на watchOS 10.2 beta 3 или Apple да пусне watchOS 10.2. Оттук ще можете да коригирате кой предпочитан метод за промяна на циферблатите на часовника.

Можете също така да настроите нови циферблати, които можете да плъзнете, като отидете в приложението Watch на вашия iPhone, докоснете раздела Галерия с лица и създадете алтернативни циферблати.

Какво може да направи Apple Watch? 10 неща, които можете да направите с Apple Watch!

Притежаването на часовник за всеки повод, без да се налага да притежавате няколко часовника, като просто промените циферблата си с бързо плъзгане, беше по същество любимо сред носещите часовници и е хубаво да го видим отново. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Новото поколение AirTag модел на Apple идва
  2. Apple представи новите слушалки Beats Solo Buds
  3. Huawei представи Performance Monster New MateBook X Pro!
  4. Pixel Вече е възможно да разберете часа с вибрация !
  5. Какво идва с visionOS 1.0.3?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.