Проблемът с загряване на iPhone 16 вече ще остане в историята! Решениеiphone 16 zagryavane

Разкрита батерия на iPhone 16: Проблемът с отоплението вече ще остане в историята!

Беше разкрито, че Apple ще премине към нов дизайн на батерията с iPhone 16. Ето подробности за новата батерия! Доклад, публикуван преди няколко седмици, разкри, че Apple разработва нови технологии за батерии, за да увеличи живота на батерията на своите продукти, но тази технология не се очаква да бъде готова скоро. В светлината на тези слухове беше разкрито, че Apple ще приеме нов дизайн на батерията с метална повърхност за iPhone 16 Pro.

В снимка, споделена от Kosutami на X, виждаме за първи път компонента, за който се говори, че ще бъде част от iPhone през следващата година. Според Kosutami, изтеклата батерия е прототип на „ранен етап“, предназначен за iPhone 16 Pro. Капацитетът на батерията е 3355 mAh, което не е много по-различно от 3274 mAh батерия в iPhone 15 Pro.

Проблемът с отоплението ще бъде елиминиран благодарение на металната повърхност

Изтеклата батерия има същия L-образен дизайн, който Apple използва в своите батерии на iPhone, но за разлика от други батерии на iPhone, тази батерия е покрита с метална повърхност вместо традиционното фолиево покритие.

Тъй като iPhone 16 е по-малко от година преди да бъде обявен, Apple може да се откаже от плановете си и да използва отново същия дизайн на батерията като сегашните поколения iPhone, но ако прототипът е реален и новата батерия премине тестове, можем да видим значителни подобрения в топлината разсейване.

Модели на iPhone които ще получат актуализация на iOS 17

Очаква се металната повърхност да помогне за по-доброто разпределяне на топлината, вместо да я концентрира. Apple се сблъска с много оплаквания с iPhone 15 Pro за прегряване на устройствата без причина, така че изглежда, че компанията вероятно работи върху подобрени термични характеристики и батерия за следващия iPhone. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристиките на модела Xiaoxin Pad Pro 12.7
  2. Мощен процесор, 50 мегапикселова предна камера и още!
  3. Xiaomi Pad 7 Series Характеристики, цена и дата на излизане
  4. Характеристики на Vivo iQOO Z9 Lite
  5. OnePlus ще получи 6 години поддръжка на актуализации!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.