Google въвежда възможността да се говори по време на телефонно обажданеgoogle obajdane razgovor

Телефонното обаждане ще бъде транскрибирано в реално време и хората в разговора ще могат да избират между лични съобщения или предварително написани отговори.

Благодарение на тази нова функция, обявена от Google за техните телефони, ще бъде възможно да се говори, без да се говори по време на телефонни разговори. Вместо да говорят, хората в разговора ще могат да изпращат отговора си чрез текстово съобщение.

Някои хора не обичат телефонните обаждания, но трябва да отговарят и да вдигат телефона, защото трябва. Тук хората, които предпочитат да не говорят на тези срещи и не им харесва, ще могат да видят какво е казала другата страна в писмена форма и ще могат да напишат отговор, който ще бъде прочетен на глас. Потребителите също ще могат да избират между лични съобщения и предварително написани отговори. Потребителите ще могат да активират тази функция чрез натискане на бутон върху контролите за сила на звука. Тази нова функция е част от функцията за надписи на живо на Google, която автоматично транскрибира всяко аудио, чуто през телефона.

Кога ще се появи възможността да се говори, без да се говори по телефона?

Предлагат се актуализации на потребители с модели между Pixel 3a и Pixel 5a, но тези с нови модели смартфони от висок клас на Google трябва да изчакат до края на март, за да получат достъп до тази функция.

Функциите Direct My Call и Wait Times, които първоначално бяха ексклузивни за Pixel 6, сега идват на всички модели телефони Pixel от Pixel 3a.

И така, какво мислите за тази функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Прочети Още: Бавно зареждане на телефон

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.