Google Wallet ще пусне QR функция за телефони без NFCgoogle wallet nfc

Google Wallet ще пусне QR функция за телефони без NFC

Технологичната компания Google представи функция, която ще осигури удобство в областта на дигиталните плащания в новата си актуализация. Ето подробностите! С новата актуализация, която публикува, Google Wallet преминава към QR система, която ще бъде алтернатива на NFC с поддръжка на плащане с кредитна или дебитна карта. Представяйки новия модел на плащане в презентация, която направи днес, Google съобщи, че подробностите за транзакцията, включително цената, ще се появят в QR кода, сканиран с приложението Wallet, с възможност за избор на различна карта.

Google Wallet ще осигури QR поддръжка за платежни системи

Приложението ще се използва в страни, където NFC не е наличен в значителна част от смартфоните. С тази функция технологичната компания има за цел да предостави на повече хора сигурната и удобна структура на приложението Google Wallet в цифровите плащания.google wallet nfc
Публикуваната функция беше обявена на петото събитие на Google в Бразилия. Това приложение, създадено чрез възприемане на удобен за потребителя подход, се разглежда като първата стъпка към моите бъдещи функции. Базираната в САЩ компания също отвори втори офис в Сао Пол, който ще бъде централата на екипа на Google Cloud и неговия нарастващ екип от инженери.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.