Нов инструмент за изкуствен интелект от Microsoftmicrosoft ai

Нов инструмент за изкуствен интелект от Microsoft: Проследяването на намалени цени е възможно!

Microsoft представи нови инструменти за изкуствен интелект, които ще улеснят потребителите да пазаруват онлайн. Ето подробностите! Microsoft представи нови инструменти за пазаруване, поддържани от изкуствен интелект за Bing и Edge, за да улесни пазаруването в интернет.

Първият инструмент, наречен Ръководства за закупуване , предоставя изчерпателно ръководство за закупуване за конкретни категории, което позволява на потребителите да сравняват подобни продукти и да получават препоръки за покупка. Резюмета на рецензиите, от друга страна, обобщават онлайн рецензиите, за да осигурят бърза представа и популярни мнения за продуктите.

Третият инструмент, Price Matching , проследява цените на продуктите във времето, което улеснява проследяването кога даден търговец има по-ниска цена.

Нови инструменти за изкуствен интелект скоро ще бъдат достъпни по целия свят
Тези три превозни средства, които засега се предлагат само в САЩ, се очаква много скоро да бъдат използвани в целия свят. Въпреки че тези инструменти имат за цел да подобрят изживяването при пазаруване, очевидно е, че трябва да се използват с повишено внимание, тъй като чатботовете с изкуствен интелект могат понякога да предоставят невярна информация.

И така, какво мислите за тези нови функции на изкуствения интелект? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.