Изявление от Google относно забавянето на YouTube!youtube google zabavyane

Изявление от Google относно забавянето на YouTube!

Google излезе с изявление относно забавянето на YouTube за тези, които използват рекламни блокери. Ето подробностите! Google потвърди, че скорошните забавяния, които хората изпитват в YouTube, нямат нищо общо с позицията им срещу рекламните блокери.

Миналата седмица нова вълна от забавяния удари потребителите и много хора се сблъскаха с този проблем. Потребителите на YouTube съобщават, че изпитват големи забавяния на платформата, когато са активирани рекламни блокери.

Google не се зае с проблема

Някои потребители с абонаменти за YouTube Premium също съобщават за забавяне, тъй като са използвали рекламни блокери за други цели. Странно, Google потвърди, че рекламните блокери нямат нищо общо с продължаващия проблем.

Скорошните доклади за потребители, които изпитват забавяне на зареждането в YouTube, не са свързани с нашите усилия за откриване на рекламен блокер. Нашият Помощен център предлага съвети за отстраняване на неизправности за потребители, които изпитват проблеми.

Определено си струва да следвате стъпките за отстраняване на неизправности, препоръчани от Google, но трябва да се отбележи, че ако използвате рекламен блокер, ефективността на YouTube несъмнено ще бъде засегната.

Разгледай Още: Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

Според разработчика на uBlock Origin Реймънд Хил, забавянето на YouTube засяга тези, които използват AdBlock и AdBlock Plus едновременно.

Хил заявява, че проблемът се дължи на рекламни блокери, а не на Google, който пуска нов код за забавяне на YouTube. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.