Instagram Въвежда Иновативна Функция: Промяна на Фона С Изкуствен Интелектinstagram smyana na fona s ai

Instagram получава функция за промяна на фона, поддържана от изкуствен интелект

Instagram ще издигне изживяването на следващото ниво благодарение на функцията си за промяна на фона с поддръжка на изкуствен интелект (AI). Ето подробностите за новата функция! Instagram има поддръжка за изкуствен интелект (AI) излезе на преден план със своята функция за промяна на фона. Благодарение на тази функция платформата за социални медии, базирана на изображения, ще ви позволи да промените фона на снимките без нужда от допълнителен инструмент.

Промяната на фона може да се направи в Instagram

С цел да изведе потребителското изживяване на следващото ниво чрез разработване на нови функцииInstagram въведе много полезна функция за потребителите на социални медии, които искат промяна на фона на снимките.

Новата функция с поддръжка на изкуствен интелект дава възможност лесно да промените фона на изображението, което искате да споделите от секцията Instagram Stories. Само с едно натискане на бутон Премахването на фона в Instagram може да бъде направено.

Благодарение на поддръжката на AI, няма нужда да търсите нови изображения за фон. След като фонът бъде премахнат, потребителите получават различни предложения. Фоновото изображение може да се промени или чрез избор на едно от тези предложения, или чрез ръчно въвеждане на няколко думи.

Функцията, която ще премахне необходимостта от използване на приложение за промяна на фона за социални медии, в момента е достъпна само за потребители на социални медии в Съединените щати е предоставена за. Все още не е известно кога функцията, която позволява редактиране на заден план в Instagram ще бъде налична в други страни.

Какво мислите за новата функция на Instagram? Не забравяйте да споделите вашите мисли за тази функция с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.