Сега иконите на Instagram, Facebook и Messenger могат да се променят според темите!themes instagram facebook messenger

Сега иконите на Instagram, Facebook и Messenger могат да се променят според темите!

Сега иконите на Instagram, Facebook и Messenger ще могат да се променят според темите. Ето подробности за функцията, която ще бъде достъпна на устройства с Android! Както знаете, иконите на много приложения могат да варират в зависимост от темите. Поддръжката на теми, която влезе в живота ни с Android 12, прави иконите по-забележителни за потребителите.

Meta, която отдавна е дистанцирана от тематичната подкрепа, най-накрая промени решението си. Потребителите ще могат да разглеждат иконите на приложения като Facebok, Instagram и Messenger според темите си.

Ще трябва да използвате най-новата версия!

С новата актуализация иконите на приложенията ще варират в зависимост от темата. За целта потребителите ще трябва да използват най-новите версии на приложенията. Например, в най-новата версия 307.0.0.0.30 на Instagram ще бъдат налични тематични икони.instagram facebook messenger themes 1
За да бъдат запомнящи се класическите лога на приложенията, някои компании са против подобни теми. Мета също е в неопределеност по този въпрос от дълго време. В днешно време обаче иконата на почти всяко приложение може да се променя според темите по този начин.

Тази промяна, която се случва чрез съвпадение на фона на иконата с цвета на системата, може да направи иконите понякога да изглеждат цветни, а понякога обикновени. Въпреки че варира в зависимост от вкуса на потребителите, поддръжката на теми е най-вече предпочитана.

Фактът, че Facebook, Instagram и Messenger също получават поддръжка на теми, направи потребителите много щастливи. Meta добави поддръжка за иконата Material You-themed за Android. Иконите на приложенията вече ще могат да съответстват на цвета на темата на началната страница. Какво мислите за това? Можете да споделите вашите коментари с нас в раздела по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.