Сега иконите на Instagram, Facebook и Messenger могат да се променят според темите!themes instagram facebook messenger

Сега иконите на Instagram, Facebook и Messenger могат да се променят според темите!

Сега иконите на Instagram, Facebook и Messenger ще могат да се променят според темите. Ето подробности за функцията, която ще бъде достъпна на устройства с Android! Както знаете, иконите на много приложения могат да варират в зависимост от темите. Поддръжката на теми, която влезе в живота ни с Android 12, прави иконите по-забележителни за потребителите.

Meta, която отдавна е дистанцирана от тематичната подкрепа, най-накрая промени решението си. Потребителите ще могат да разглеждат иконите на приложения като Facebok, Instagram и Messenger според темите си.

Ще трябва да използвате най-новата версия!

С новата актуализация иконите на приложенията ще варират в зависимост от темата. За целта потребителите ще трябва да използват най-новите версии на приложенията. Например, в най-новата версия 307.0.0.0.30 на Instagram ще бъдат налични тематични икони.instagram facebook messenger themes 1
За да бъдат запомнящи се класическите лога на приложенията, някои компании са против подобни теми. Мета също е в неопределеност по този въпрос от дълго време. В днешно време обаче иконата на почти всяко приложение може да се променя според темите по този начин.

Тази промяна, която се случва чрез съвпадение на фона на иконата с цвета на системата, може да направи иконите понякога да изглеждат цветни, а понякога обикновени. Въпреки че варира в зависимост от вкуса на потребителите, поддръжката на теми е най-вече предпочитана.

Фактът, че Facebook, Instagram и Messenger също получават поддръжка на теми, направи потребителите много щастливи. Meta добави поддръжка за иконата Material You-themed за Android. Иконите на приложенията вече ще могат да съответстват на цвета на темата на началната страница. Какво мислите за това? Можете да споделите вашите коментари с нас в раздела по-долу.

Подобни публикации

  1. Redmi Buds 5 Pro Характеристики и цена с 38 часа живот на батерията
  2. Как да изтеглите телевизионни сериали и филми на Netflix?
  3. Функцията за сканиране на документи на Google Drive идва на iPhone!
  4. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  5. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.