Instagram разработва нова функция, която може да споделя вашия профил във вашите истории!instagram funktsia koyato spodelq vashiyat profil

Instagram разработва нова функция, която може да споделя вашия профил във вашите истории!

Instagram работи върху хубава функция за споделяне на профили за истории. Ето подробностите! Тази функция, открита от Алесандро Палуци, ще позволи на потребителите да споделят по естетичен начин профилите на другите в своите истории. Компанията развива тази инфраструктура, като предлага стилна опция за тези, които искат да привлекат вниманието на потребителите.

Новата функция, която в момента се тества на Android, вероятно ще бъде достъпна за общо ползване в рамките на 2-3 месеца. Други разработки за платформата Instagram също продължават. Например, Instagram работи върху функция, която скоро ще позволи на потребителите да споделят анимирани емотикони.

Характеристики, цена и дата на пускане Vivo S18

Instagram тества функцията за споделяне на профили в Stories!

Тази инфраструктура е функция, разработена за директни съобщения и ще ви позволи да изпращате анимирани емотикони самостоятелно или в рамките на съобщение. На платформата се разработват и други проекти. Например възможността потребителите да споделят местоположение на живо ще бъде налична в близко бъдеще. Преди тези функции Instagram въведе функцията „Добавяне на шаблони също“.

Популяризирайки функцията с мотото „Започнете актуален момент“, тя планира да превърне вирусни изображения, снимки и други в шаблони, така че всеки да може да добавя към тях. С тази функция, която позволява на потребителите да използват GIF файлове, снимки и текст, Instagram предлага алтернатива за инфраструктурата „Add You Too“ до 2024 г.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.