Instagram навлиза в чисто нова ера в заявките за следванеinstagram akt

Instagram навлиза в чисто нова ера в заявките за следване: Заявките може да намалеят!

Новата функция на Instagram има за цел да увеличи взаимодействието, като изисква от вас да посочите причина за заявките за следване. Ето подробностите! Instagram тества нова функция, която включва изискване на причина за заявките за следване, за да увеличи поверителността и да подобри потребителското изживяване.

Тази актуализация позволява на потребителите да се опознаят по-добре и да обяснят прозрачно своите решения за проследяване. Тази нова функция, въведена от гиганта на социалните медии Instagram, има за цел да засили взаимодействието между потребителите, като направи заявките за следване по-смислени.

Instagram работи върху функция, която ще позволи на потребителите да се опознаят по-добре, като поиска от потребителите да посочат причина за изпращане на заявки за следване. Тази стъпка има за цел да направи заявките за проследяване по-прозрачни и да зачита повече предпочитанията за поверителност на потребителите.

Характеристики и цена на Samsung Galaxy Tab S9 FE

Въпреки че все още не е обявена подробна информация за това какви опции ще се предлагат и дали ще има опция за добавяне на лични съобщения, с тази функция Instagram цели да направи процесите на проследяване на потребителите по-лични и съзнателни.

Въпреки че няма официално изявление кога новата функция ще бъде налична, тя е във фаза на тестване и се очаква скоро да бъде достъпна за потребителите. Тази актуализация ще засили взаимодействията в платформата, като помага на потребителите на Instagram да оценяват заявките за следване по по-смислен начин.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.