Какво е Instagram Reels? За какво служи, как се работи!instagram reels

Резюме за 2022 г. идва в Instagram Reels

Популярното приложение за социални медии Instagram ще добави нова функция към Reels, където можете да създадете свое собствено резюме за 2022 година. Ето подробностите!

Докато последните дни на 2022 г. бавно остават назад, много хора си спомнят какво са преживели през годината. Социалните медии, които вече са се превърнали в неразделна част от живота ни, също играят важна роля в нашето годишно обобщение. Instagram се готви да предостави функция за обобщение на годината в Reels, така че да можете да видите по-добре през какво преминавате през 2022 г. и да го споделите с вашите последователи.

Първо станало популярно от музикалната платформа Spotify, обобщението за годината скоро се разпространи в медии като YouTube и Google. След като интересът на хората към концепцията за годишно обобщение се увеличи, Instagram внедри функция, която ще ви позволи да споделяте резюмето за 2022 г. в Reels тази година, за разлика от миналата година.

Как ще бъде обобщението за годината на Instagram Reels?

Миналата година популярната социална платформа позволи на потребителите да създадат обобщена публикация за година, като изберат деветте най-добри изображения от своите истории. През изминалата година обаче Instagram, който започна да придава по-голяма тежест на видеоклипове като TikTok, този път представи обобщението в края на годината на Reels.

Тази година ще можете да споделите обобщението си за годината с вашите последователи с персонализирани барабани, като изберете до 14 снимки. Шаблонът Reels за обобщението на годината беше представен с DJ Khaled и Priah Ferguson, които познаваме от Stranger Things. Все още няма категорична информация кога функцията ще бъде достъпна за използване.

Подобни публикации

  1. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  2. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  3. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  4. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!
  5. Влизане в фейсбук без парола от телефона

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.