Инсталиране и регистрация на Mobiledit Enterprise

Инсталиране , Регистрация, Информация, Install Mobiledit Enterprise, Програма за контрол на мобилни устройства, Свързване на компютъра с телефон, през Infrared или Bluetooth, Nokia, Sony Ericsson, Siemens, достъп на файловата система на телефона, изпращане на дълги SMS съобщения, редактиране, сортиране, четене , Symbian OS, Mobiledit Enterprise v 7.5

Инсталиране и регистрация на Mobiledit Enterprise :

Информация : Mоbiledit е програма за пълен контрол на Вашия телефон посредством персоналния Ви компютър. След свързването на компютъра с телефона с кабел, през Infrared или Bluetooth, Вие можете да установите пълен контрол върху него през PC-то си, като можете да разгледате цялостното меню на телефона, да търсите определен текст или дума в него, да четете или изпращате SMS-и и т.н.С MOBILedit, без значение дали имате Nokia, Sony Ericsson, Siemens, или Motorola, Вие лесно можете да копирате снимки от Вашия телефон или да качвате любими полифонични звуци, лога, MP3 файлове, теми, Java приложения и документи. Можете да набирате, изпращате SMS, да приемате обаждания, да подреждате контактите си и да играете игри. Mоbiledit поддържа голямо разнообразие от телефони; достъп до файловата система на телефона и картата; мощен редактор за телефонни бележници; търсене и набиране от компютъра; изпращане на дълги SMS съобщения; редактиране, сортиране, четене и архивиране на PC-to на SMS-и; боравене с входящи разговори и SMS в реално време; връзване на повече от един телефон едновременно; архивиране и автоматичен backup; печат; поддръжка на Outlook и Outlook Express; включена е и игра на шах да ви кажа , че програмата поддържа се и телефони с операционна система Symbian OS.

Име : Mobiledit Enterprise

Официален сайт : Mobiledit Enterprise

Година : 2014

Интерфейс : Английски и Чешки

Лиценз : Платен

Размер : 39.60 MБ

Версия : v7.5.6.4317 Final

Инсталиране и регистрация на Mobiledit Enterprise :

1. Инсталирайте програмата, в края на инсталацията премахнете всички отметки и я затворете.

2. Копирайте двата файла „Cache.dll“ и „Splash.dll“ от папка „…“ и ги поставете в инсталационната дирекдория на програмата чрез заместване.

3. Желая ви приятна работа с Mobiledit Enterprise… 🙂

Дано да съм ви бил полезен…. 🙂

Подобни публикации

  1. Виртуалните фонове се увеличават, за да се почувстват истински
  2. Най-добри приложения за будилник за Android 2021
  3. Най добрите програми за сваляне на видео
  4. Най-добрите приложения за записване на разговори
  5. Най-добрите приложения за навигация за Android

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.