Инсталиране и настройки на TeamViewer 3 Beta

Как се инсталира Teamviewer? Инсталиране и настройки на TeamViewer 3 Beta ? Какво означава дистанционно управление с Teamviewer?

За програмата:
на практика TeamViewer е една от многото програми, които служат за отдалечен достъп до вашия компютър. Чрез нея освен, че може да ползвате всички приложения на другия компютър, да получите пълен достъп до работния му плот може и да осъществявате трансфер на файлове. Състои се от две приложения – TeamViewer_Setup и TeamViewerQS. Те служат за следното:
TeamViewer_Setup – инсталация на т.нар. “ viewer „, тоест програмата чрез която може да направите връзка с отдалечения компютър.
TeamViewerQS – програма, представляваща сървърната част. Чрез нея други потребители могат да се свързват към вашия компютър.

Важно е да знаете, че може да стартирате само едно от приложенията.

Как става връзката: за целта на това ревю компютърът, на който е инсталирано сървърното приложение ще се нарича „сървър“, а компютърът с показващата програма – „потребител“. Малко е смешно, но друго не успях да се сетя.

Така: след като свалите двете приложения имате право на избор. В смисъл, че по ваше желание може да инсталирате само „сървъра“ или само „потребителя“. Зависи от това какво сте решили да правите. Приемаме, че сте решили да се възползвате от пълните възможности на програмата. В началото инсталирате „сървъра“ / TeamViewerQS /. По време на инсталацията вие получавате уникален номер / ID / и парола, които трябва да съобщите на „отсрещната страна“ за да направи връзка с вас. Желателно е номерът и паролата да си ги запишете някъде черно на бяло. За всеки случай.

Ако ви беше полезна информацията моля напишете коментар…Наслаждавайте се на дистанционното управление.

Подобни публикации

  1. Виртуалните фонове се увеличават, за да се почувстват истински
  2. Най-добри приложения за будилник за Android 2021
  3. Най добрите програми за сваляне на видео
  4. Най-добрите приложения за записване на разговори
  5. Най-добрите приложения за навигация за Android

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.