Интернет Браузъри Използващи Най-Малко RAMnai malko izpolzvashti ram brauzari

Кой е браузърът с най-малко ядене на овен, който трябва да се използва през 2021 г.? Ние стеснихме възможностите, като събрахме браузърите, които използват най-малко RAM за вас в списък.

Потребителите на компютри може да се нуждаят от скенер, който яде най-малко овен от време на време . Една от причините, поради които потребителите искат лек и бърз уеб браузър, който не уморява процесора, е, че браузърите, които консумират големи, прекомерни ресурси, имат потенциал да причинят замръзване (замразяване) и подобни проблеми на компютъра.

Прочети Още: Преглед на Huawei MateBook X Pro 2021

Когато стигнем до 2021 г., виждаме, че много уеб браузъри вече имат поддръжка на различни платформи, независимо дали са малки или прости. Имайте предвид, че ако търсите прост уеб браузър, вече няма нужда да търсите уеб браузър за Android, iOS, Windows, MacOS, Linux и подобни операционни системи.

Е, кои имена са включени в списъка с браузъри, които са много успешни като браузър, който не уморява процесора, въпреки че не е известен на потребителите? От списъка, който сме подготвили, можете да намерите най-подходящия за вас уеб браузър, така че въпросът ви да не остане без отговор.

Препоръки за браузъри, които ядат най-малкото овен

Ако търсите препоръки за браузъри за ниски системи, ние сме ги събрали всички в един списък за вас. Можете да разгледате характеристиките на браузърите с най-малко RAM в този списък и да решите кой браузър е подходящ за вас.

1. Вивалди

Vivaldi е безплатен уеб браузър, който преминаващите през Chrome и Firefox могат да дишат удобно. Този браузър е базиран на Chromium и е разработен в сътрудничество с екип, ръководен от бившия главен изпълнителен директор на Opera.

Трябва да се каже, че Vivaldi е браузър за потребители, които искат да решат колко памет ще консумира браузърът. Въпреки че приложението е разработено по прост начин, отнемащ малко памет, вашите дейности в браузъра понякога могат да причинят малко по-висока консумация на RAM, макар и не прекомерна.

Можете да отворите диспечера на задачите на браузъра, като следвате пътя „Инструменти> Диспечер на задачите“ и да видите приложенията с най-много ресурси. В диспечера на задачите можете да прекратите приложенията, които консумират по-голямата част от вашите ресурси.

Операционните системи, поддържани от Vivaldi, са ограничени до Linux, Mac OS X, Windows 7 и по-нови версии и Android. Той поддържа много езици, включително турски. Въпреки че основата на браузъра е същата като Google Chrome, той интересно има някои функции, които могат да го откроят от наличните опции.

Характеристики на Вивалди

 • Тъй като Vivaldi и Chrome се основават на една и съща основа, разширения от уеб магазина на Chrome могат да се използват и във Vivaldi.
 • Тези, които не се чувстват удобно да използват хоризонтални раздели, могат да преглеждат разделите в браузъра вертикално.
 • Реклами, които не са удобни за потребителя, могат да бъдат блокирани.
 • Бисквитките, които уебсайтовете използват за проследяване на потребители, могат да бъдат избегнати.
 • Може да се използва всяка от различни теми.

2. Опера

Opera е друг браузър, който работи по функции, които ще направят по-удобно за потребителите да предоставят най-добрата услуга на потребителите на Windows 10 през последните няколко години. Този браузър е уеб браузър, който можете да използвате вместо браузър, отнемащ памет като Google Chrome.

Едно от най-добрите неща за този браузър е, че колкото и разширения да инсталирате, той не уморява компютъра ви като другите популярни браузъри. Известна като браузър с най- малко ядене на овен , Opera позволява на потребителя да пести памет. Ако браузърът не повлияе твърде много на паметта, това кара компютъра ви да набира видима скорост.

3. Смел

Ако хората, чиято цел е да използват скенер, който яде най-малко овен при преминаване към ново сканиране и освен това искат да използват скенер, който ще ги предпази, браузърът, който трябва да бъде изследван, е не друг, а Смел. Можете да изтеглите Brave на вашето устройство, ако използвате някоя от операционните системи iOS, Mac OS, Windows, Linux и Android.

Brave не само предоставя на потребителите сърфиране 3 пъти по-бързо от Google Chrome, но също така поддържа сигурността на потребителите на високо ниво. Предимствата на екрана за поверителност, предлаган от браузъра на потребителите, са:

 • Той блокира тракерите и ви държи анонимни в интернет.
 • Той блокира сайтове, които се опитват да използват компютъра за цели като добив на крипто пари.
 • Несигурните връзки винаги са вторични. Браузърът има тенденция да установява защитена връзка по подразбиране.
 • Той не позволява на сайтовете да проследяват дейностите на потребителя извън сайта чрез бисквитки.
 • Блокира вредни, непотребителски реклами.

4. Чист браузър

Pure Browser е известен като първата спирка за потребители, които търсят лек, бърз, малък, малък и прост уеб браузър за Android. Този браузър успява да бъде един от задължителните уеб браузъри на повечето потребители на Android с изключително опростения си дизайн и някои важни функции, които предлага на потребителите.

Чисти функции на браузъра

 • Той е с ниски размери. Това го поставя високо в списъка му с препоръки за браузъри с най-малко ядене на овен .
 • Има рекламен блокер.
 • Видео, гледано през браузъра, може да бъде изтеглено.
 • Подобно на много браузъри, той има функции като правене на екранни снимки, намиране на страницата, отметки, превод на страницата на друг език.
 • Има нощен режим. Потребителите могат да се отърват от проблема със светлината през нощта.

5. Чрез браузър

Като потребител на Android, ако търсите най-лекия и бърз браузър от 2021 г., друг браузър, който можете да използвате, след като Pure Browser е Via. С този браузър е много малко вероятно да срещнете проблеми като замръзване на телефона, докато разглеждате уебсайтове.

Чрез функции на браузъра

 • Той е малък по размер.
 • Бързо зарежда уебсайтове.
 • Има рекламен блокер.
 • Тя ви позволява да персонализирате началната си страница, както желаете.
 • Със своя режим на поверителност той предотвратява уебсайтовете да ви проследяват.
 • Има нощен режим.
 • Той има опции, налични във всеки браузър, като например настройка на шрифта и превод на страницата.
 • Въпреки че браузърът яде най-малко RAM , той предлага на потребителите много добавки и тези добавки консумират много малко RAM.

Подобни публикации

 1. Издаден отчет за прозрачност на App Store
 2. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
 3. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
 4. Какво е Google Bard? Как да използвам?
 5. Tinder актуализира своите насоки на общността

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.