Как да играете компютърни игри на iPhone или iPad?igri ot iphone android

Как да играете компютърни игри на iPhone или iPad?

Можете също да играете компютърни игри на вашия iPhone или iPad, когато сте блокирани. Как да играете компютърни игри на iPhone? Ето и подробностите. С приложението за отдалечено възпроизвеждане на Sony можете да дублирате играта, която играете на вашата PlayStation, на вашите устройства с Android и можете да дублирате играта, която играете на вашата конзола Xbox One, на вашия компютър с приложението Xbox, с други думи, можете да играете. И така , мислили ли сте някога да играете компютърна игра на вашите iOS устройства? Можете да направите това лесно благодарение на приложението Moonlight Game Streaming, публикувано в App Store. Сега, ако желаете, нека да преминем към използването на приложението.

Как да играете компютърни игри на iOS?

 • За да дублирате и играете игрите на вашия компютър на вашия iPhone и iPad, първо трябва да отворите софтуера NVIDIA GeForce Experience от вашия компютър, да го актуализирате и да стартирате браузъра за игрите.
 • Във втората стъпка извършвате процеса на съвпадение.
 • Когато завършите стъпката на сдвояване, можете да се наслаждавате на компютърни игри на мобилно устройство, като изберете вашия компютър от списъка с компютри и след това играта, която искате да играете.
 • Ако сте стар потребител на iPhone и iPad или ако връзката ви с интернет е ниска по това време, можете да балансирате производителността, като отидете в менюто с настройки на приложението и играете със стойностите на битрейт, кадрова честота, резолюция.

Има милиони безплатни и платени игри в десетки категории в App Store. Въпреки че игрите от клас AAA с размер до GB са ослепителни на мобилни устройства и са изрично заявени от производителите им, че са с качество за конзоли, те не са с качеството на компютърните игри и никога няма да бъдат, така че ние превключваме на нашия компютър и прекарваме време с игри, които предлагат визуализация с по-високо качество.

Разбира се, компютърните игри се играят на компютъра или се отразяват на телевизора, но какво ще стане, ако домакинството иска да гледа телевизия, когато умирате да играете игри или нямате възможност да отидете до компютъра? В този случай, вместо да прекъсвате играта си, можете да продължите да играете играта си от друга стая, като дублирате играта на вашия компютър на вашия iPhone / iPad. Всичко, от което се нуждаете за това, е приложението Moonlight Game Streaming.

Moonlight, което е приложение с отворен код, основно работи на Sony Remote Play и Xbox One Game Streaming логиката. Можете да предавате поточно игри между вашите устройства, като използвате вашата интернет връзка. Благодарение на Moonlight, който можете да изтеглите и използвате безплатно, е възможно да играете всички игри, които сте инсталирали на вашия компютър, на вашите iOS устройства. Нуждаете се само от силна интернет връзка, за да предавате поточно между компютър и мобилно устройство.

Системни изисквания:

 • NVIDIA GeForce GTX 600/700/800/900 серия десктоп и мобилна графична карта (GT-серията не се поддържа)
 • NVIDIA GeForce Experience (GFE) 2.2.2 или по-нова версия

Как да играете компютърни игри на iPhone?

 • Отидете на сайта GeForce Now.
 • Създайте членство.
 • Свържете вашия Steam адрес.
 • Отворете играта, която искате.
 • Изчакайте известно време за безплатната версия.

След като следвате стъпките по-горе, можете да играете компютърни игри на iPhone безплатно с GeForce Now. Ако обаче не искате да чакате, трябва да закупите членство в GeForce Now. Ако желаете, можете да играете игри като CS: GO на телефона си благодарение на GeForce Now. Как да играете компютърни игри на iOS устройства в тази статия? сме показали. И така, какво мислите по този въпрос? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
 2. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
 3. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
 4. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
 5. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.