Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?google chrome izchistvane na kesha

Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?

За да изчистите данните на всеки сайт, можете да изчистите само кеша на сайт, вместо да се отказвате от данните на всички сайтове. Ето подробностите!

Данните, въведени в сайтовете, посетени с помощта на браузъра Google Chrome (Запазени данни от формуляри, запазени пароли и др.), могат да запълнят кеша. Следователно понякога може да се наложи да изчистите кеша. Почистването на кеша е от голямо значение за коригиране на скоростта на зареждане на сайта или грешки в сайта.

За съжаление, по-голямата част от потребителите на Chrome се отказват от всички данни на сайтове, за да изчистят данните на всеки сайт. Вместо да изчиствате целия кеш, можете да използвате метода в нашата статия, за да нулирате само данните на даден сайт.

Как да изчистите кеша само на една страница в Google Chrome?

  • Отворете инструментите за разработчици, като натиснете клавиша F12 веднага след като стигнете до страницата, която искате да изчистите.
  • В следващия раздел отидете на раздела „Приложение“ .
  • Ако прозорецът, който се отваря при натискане на клавиша F12, е малък, можете да видите останалата част от менюто, като натиснете бутона “»” .
  • След като стигнете до секцията „Приложение“ , щракнете върху опцията „Изчистване на хранилището“ . Щракнете върху бутона „Изчистване на данните за сайта“ , след като маркирате данните, които искате да бъдат изтрити тук .

Разгледай Още: Apple стартира програма за самовъзстановяване

Какво се случва при изчистване на кеша?

Когато кешът и бисквитките се изчистят, вашите данни, записани на сайта, може да бъдат загубени. Сайтът може да се отвори малко по-бавно от обикновено, тъй като данните в сайта ще трябва да се презаредят. Може да се наложи да влезете в акаунта си отново, след като почистите бисквитките и кеша на сайта, където влизате в акаунта си.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.