Как да използвам Copilot AI в Windows 11?windows 11 copilot ai

Как да използвам Copilot AI в Windows 11?

Copilot AI, разработен от Microsoft специално за потребители на Windows, може да се използва в Windows 11. Как? Ето подробностите за новото приложение! Важните стъпки, предприети от Microsoft в областта на изкуствения интелект, разкриват иновативната визия на компанията. Приложението Copilot, инструментът за изкуствен интелект, разработен от компанията за Windows 11, е една от тези стъпки.

Поддържано от технологията GPT-3, приложението всъщност изпълнява подобни функции на Siri и Google Assistant, които много от нас познават добре.

И така, какви са характеристиките на Windows 11 Copilot? Как да използвате това приложение? Ето подробностите за функционалния инструмент за изкуствен интелект, разработен от Microsoft за подобряване на потребителското изживяване!

Какви са функциите на Windows 11 Copilot?

Това приложение, чиято тестова версия беше пусната за първи път за потребители на Insider, предлага поддръжка на изкуствен интелект, специфична за операционната система. В Windows вече не е необходимо да навигирате през менюта и раздели, за да намерите това, което търсите. Copilot може бързо да отговори на вашите въпроси и да постави компютъра ви в желания режим с една команда.

С най-новата актуализация на Windows 11, приложението, което можете да използвате като ежедневен асистент с изкуствен интелект, ви позволява да опростявате сложни задачи, да дефинирате задачи по-бързо и да получавате резултати. Благодарение на Copilot, който се отваря, когато натиснете Win + C, изживяването на Windows на потребителите на Microsoft е изведено на следващото ниво.windows 11 copilot ai integreted

Как да използвам Windows 11 Copilot?

 • Първо, трябва да се уверите, че най-новата версия на Windows 11 е инсталирана на вашето устройство.
 • За да направите това, отворете „Настройки“ и влезте в Windows Update. Вземете актуализациите от септември 2023 г., които включват Copilot.
 • След това отворете приложението, като натиснете бутона Copilot на лентата на задачите.
 • Ако желаете, можете да стартирате приложението и с клавишната комбинация Win + C.
 • Можете да изпитате Copilot AI, като напишете желаните от вас задачи в лентата за подкани, която се появява.
 • За да направите това, можете да зададете команди като „отворете контролния панел“, „поставете в режим на заспиване“, „включете тъмен режим“.
 • Трябва да натиснете бутона „да“, за да потвърдите всяка команда.
 • Тъй като това е ново превозно средство, Copilot може все още да не е в състояние да изпълни напълно всички ваши команди.

Как да използвате Bing Chat в Chrome?

Освен основни команди, могат да се дефинират и подробни задачи. Например, когато кажете „направете екранна снимка“, не е необходимо ръчно да въвеждате „инструмента за заснемане на екрана“.

Точно както когато натиснете клавиша PrtSc на клавиатурата, инструментът за изкуствен интелект може да направи екранната снимка, която искате, с една команда. По подобен начин можете да спестите време, като използвате Copilot в операции като смяна на тапета, навигация в менютата или отваряне на желан файл.

Когато зададете на инструмента за изкуствен интелект да извърши действие в което и да е приложение, този инструмент ви предлага текст, обясняващ как да извършите желаното действие.

Смята се, че приложението, което се очаква да бъде разработено с различни интеграции, ще започне да работи много по-добре с бъдещи актуализации.

Подобни публикации

 1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
 2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
 3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
 4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.