Как да използвам WhatsApp на iPad?samsung galaxy tab s7 vs ipad pro 2020 sravnenie

Как да използвам WhatsApp на iPad? В тази статия ще споделим някои подробности за методите за използване на приложението за незабавни съобщения WhatsApp на iPad.

Как да използвам WhatsApp на iPad? – Ако сте закупили нов iPad и сте отишли ​​в App Store и сте потърсили приложението за незабавни съобщения WhatsApp, може би сте забелязали, че приложението не се предлага в магазина. Така че възможно ли е да се използва WhatsApp на iPad ? В това ръководство ще разгледаме по-отблизо какво можете да направите.

Прочети Още: Как да направите снимка на екрана без известия на Instagram?

Можем да кажем, че WhatsApp, която е домакин на милиарди потребители по целия свят, сега замени текстовите съобщения. От друга страна, екипът от разработчици на компанията изглежда настоява да не пуска таблетната версия както за Android, така и за iOS. Това обаче не означава, че не можете да направите нищо.

В този момент той може да говори за два различни метода, които можете да приложите. Както знаете, с iPadOS Safari вече се възприема като настолно устройство, така че можете да навигирате като настолно устройство. Въз основа на това можете да използвате WhatsApp чрез WhatsApp Web.

Освен това има някои клиенти на WhatsApp на трети страни в App Store и с тези клиенти, които инсталирате като приложение, става възможно да използвате WhatsApp, сякаш влизате в WhatsApp Web. На този етап все още препоръчваме следния метод, а именно първия метод за сигурност на вашите лични данни.

Как да използвам WhatsApp на iPad?

 • Влезте в приложението Safari .
 • Отидете на уебсайта на уеб услугата WhatsApp .
 • Въведете приложението WhatsApp на вашия смартфон .
 • Отидете в менюто с настройки и натиснете бутона WhatsApp Web .
 • Сканирайте QR кода на вашия iPad от екрана за QR сканиране, който се появява.
 • Вече можете да използвате WhatsApp Web на iPad.

Разбира се, WhatsApp Web при всички случаи няма да може да замени нормалното приложение WhatsApp, но това е добър начин да проверите съобщенията си, когато смартфонът ви е далеч. На този етап нашите надежди са в полза на екипа от разработчици да предприеме стъпка за таблетите.

Като малко напомняне, трябва да имате активна интернет връзка както на вашия смартфон, така и на таблет, за да използвате WhatsApp Web. Ако вашият смартфон не е свързан с интернет, не можете да използвате WhatsApp Web. Полезно е да обърнете внимание на този въпрос.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Кой метод предпочитате да използвате WhatsApp на вашия iPad? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
 2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
 3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
 4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
 5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.