Как да направите снимка на екрана без известия на Instagram?instagram, snimka, ekran

Ако сте любопитни за методите за правене на екранна снимка без известие от Instagram, можете да разгледате методите, които сме събрали за вас. Ето тези методи!

Ако искате да получите SS (снимка на екрана) без уведомяване на другата страна в Instagram , методите за заснемане на екрана на Instagram без известие могат да ви помогнат в това отношение. Светът може да използва всеки от методите, използвани в продължение на часове всеки ден в приложенията за социални медии, като тайна от другата страна, за да разговаря с всяка екранна снимка, която събираме заедно за вас в различни региони.

Прочети Още: Какви са размерите на снимките в Instagram?

Как да направите снимка на екрана без известия в Instagram?

Много потребители на социалните медии казаха: „Изчезна ли известието, когато Instagram получи SS?“ и търси отговори на подобни въпроси. Отговорът на този въпрос зависи от това къде правите екранната снимка.

Ако направите екранна снимка, когато някой ви изпрати снимка под формата на история в раздела DM (Direct Message) на приложението за социални медии , базирано на изображения , другата страна ще знае за това благодарение на автоматичното уведомяване, но ако вие направете екранна снимка на нормалната история на някой от тях, отсрещната страна няма да е наясно с тази ситуация.

И така, възможно ли е да направите екранна снимка на снимка, публикувана от някой в ​​Instagram без известие? Ако направите екранна снимка, без да използвате някой от следните методи, известието ще бъде изпратено до другата страна, но ако използвате методите, които сме изброили за вас, можете да попречите на другата страна да бъде уведомена.

1. Получаване на SS с друг телефон

Най-простият начин да направите екранна снимка на снимка, която някой друг ви е изпратил, е да използвате друг телефон. Ако имате друг телефон със себе си, можете да направите снимка с помощта на камерата на този телефон и да я прехвърлите на основния си телефон. Този метод може също да се използва за видеоклипове. Когато някой ви изпрати видео, а не снимка, можете незабавно да го запишете с друг телефон.

2. Използване на приложение за запис на екран

Можете да изтеглите едно от различните приложения за запис на екрана, налични в магазините за приложения, и да го инсталирате на вашето устройство. Ако искате да постигнете добър резултат от гледна точка на яснота, трябва да се уверите, че изтегленото от вас приложение няма никакви ограничения по отношение на качеството.

3. Използване на приложения на трети страни

Можете да използвате всяко от приложенията, които имат същата функция като приложенията за запазване на състоянието в WhatsApp Messenger. Можете да изтеглите снимката на вашето устройство, без да уведомите другата страна, като използвате едно от приложенията за запис на истории в Instagram, налични в магазините за приложения. Този тип приложение може да се използва за записване не само на снимки, но и на истории с видеоклипове.

Често задавани въпроси относно известието за Instagram SS

Има твърде много въпроси относно правенето на „екранна снимка“ в Instagram, които потребителите на социалните медии искат да изчистят. Можете да научите отговорите на някои от най-често задаваните въпроси от потребителите по-долу.

1. Незаконно ли е да се правят скрийншотове на нечия история?

Не е незаконно да се правят скрийншотове на нечия история, но да се прави това в нарушение на нечии права е неетично престъпление.

2. Възможно ли е да видите области на екранна снимка?

Тези, които правят екранна снимка на историята, могат да се видят само при условие, че са ограничени до директното съобщение, но няма начин да разберете дали лицето е направило това, използвайки някой от горните методи, той е получил SS .

3. Изчезва ли известието, когато се направи екранна снимка на публикациите в Instagram?

Известието за Instagram SS работи само с истории, изпратени с директно съобщение. Ако направите екранна снимка на нормална публикация, собственикът на публикацията няма да получи известие за това.

4. Как да разберем дали някой приема ss в Instagram?

Можете да разберете дали е направена екранна снимка на историята, която сте изпратили на някого, като разгледате дали има икона до съобщението. Ако отсрещната страна не е използвала един от горните методи и не е направила екранна снимка на вашата история, до вашето съобщение няма да има икона.

  • Ако има метод, който искате да добавите към метода на екранна снимка без Instagram , не забравяйте да го споделите с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
  2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
  3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
  4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
  5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.