Как да използвате ChatGPT на Android Какво предлага?android chatgpt

Как да използвате ChatGPT на Android Какво предлага?

Приложението ChatGPT, което можете да използвате на устройства с Android, беше пуснато. Сега, точно както потребителите на iOS, потребителите на Android ще могат да използват това приложение! На мобилни устройства ChatGPT е достъпен от дълго време през браузъра. Когато разгледаме частта за приложението, има добри новини за потребителите на Android за приложението ChatGPT, с което потребителите на iPhone се запознаха по-рано.

Приложението ChatGPT, което засега е активно само в няколко държави, зае своето място в Google Play.

Дори хора, които не живеят в посочените държави , ще могат да започнат да използват истинското приложение ChatGPT, разработено от OpenAI, от телефона си възможно най-скоро, като поставят името си в списъка с желания.

Как да използвате ChatGPT на Android?

 • В момента приложението е достъпно само в САЩ, Индия, Бразилия и Бангладеш. Тези, които живеят в тези страни, могат да изтеглят собственото приложение ChatGPT на OpenAI, което са изтеглили от Google Play, и да влязат.
 • Точно както в мрежата, екранът за съобщения се появява и на мобилно устройство.
 • Можете да започнете разговора с чатбота, като напишете текст в полето в долната част на този екран и натиснете бутона „изпрати“.
 • ChatGPT ви изпраща резултати според вашите нужди, като съвети и съвети, в съответствие с „подканата“, която въвеждате в това текстово поле.
 • Ако сте влезли с вашия OpenAI акаунт, който сте използвали преди при отваряне на приложението, вашите исторически данни също могат да бъдат прехвърлени към приложението на това устройство.
 • Когато отидете в настройките и активирате секцията „история на чата и обучение“, имате възможност да научите търсенията, които сте направили на различни устройства, и резултатите от ChatGPT по записан начин.
 • Ако нямате отворен акаунт в OpenAI преди, имате възможност да отворите безплатен акаунт чрез приложението.
 • По желание можете да създадете платен абонамент, за да се възползвате от допълнителните възможности, предлагани от ChatGPT 4. Можете да правите покупки от приложението на Android.
 • Преди официалното приложение е полезно да внимавате срещу злонамерени приложения, които срещате в Google Play. За да получите достъп до ChatGPT от приложението, трябва да се уверите, че сте изтеглили собственото приложение на OpenAI,

Какви са предимствата на приложението ChatGPT за Android?

Тъй като броят на поддържаните от Android телефони по света е повече от поддържаните от iOS модели, приложението ChatGPT може да достигне до повече потребители чрез Android. В този смисъл приложението за Android е важен крайъгълен камък за ChatGPT.

Когато го погледнем от гледна точка на потребителя, практично е да имате под ръка чатбот, където се съхраняват миналите ви разговори, вместо да влизате в уебсайта от браузъра всеки път.

Подобни публикации

 1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
 2. Asus Rog съюзник
 3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
 4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
 5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.