Как да изтеглите Windows 10 ISO файл?windows 10 , razdelen ekran, dve chasti

Как да изтеглите Windows 10 ISO файл? В тази статия ще разгледаме по-подробно как можете да изтеглите файловете, необходими за създаване на устройство.

Как да изтеглите Windows 10 ISO файл? – Ако все още използвате Windows 7 или Windows 8 и искате да надстроите операционната си система или ако искате да форматирате компютъра си с инсталиран Windows 10 за чисто стартиране, трябва да имате основните инсталационни файлове на Windows 10. Но как можете да го изтеглите?

Прочети Още: Как да възстановите смартфон изпуснат във вода?

На първо място, трябва да ви напомним, че Microsoft ви предлага два различни метода, когато искате да изтеглите Windows 10. Първият от тях включва печат във външната ви памет с инструмент за зареждане на носител. При друг метод можете директно да изтеглите ISO файла на вашето устройство и да го използвате.

Как да изтеглите Windows 10 ISO файл?

Ако искате да следвате първия метод и да изтеглите инструмента за инсталиране на носител от официалния уебсайт, трябва да ви отведем директно до връзката . Освен това, ако имате нужда директно от ISO файл, продължете да четете тази статия, защото ние ще ви кажем как можете да я получите.

Първото нещо, което трябва да направите, е да щракнете върху връзката тук . Когато отидете на тази връзка, ще видите раздел с име Windows 10 ISO Downloads в долната част. Щракнете върху полето „Select Edition“ от тук и продължете, като изберете версията, която искате да изтеглите и използвате. След това щракнете върху бутона „Потвърди“.

След като изпълните всички тези стъпки, изберете своя език и продължете, като изберете коя архитектура (32-битова или 64-битова) ще използвате. След всички тези стъпки, които отнемат няколко минути, ISO файлът на Windows 10 ще започне да се изтегля на вашето устройство. Разбира се, тъй като не можете да използвате този файл директно, ще ви трябва и външен инструмент за запис.

Когато инсталирате Windows 10, ще ви е необходим продуктов ключ за достъп до всички функции и да не виждате текста „активиране“. На този етап можете да използвате съществуващия си продуктов ключ или да закупите нов и да го въведете в това поле. Ако не знаете как да разберете вашия продуктов ключ, разгледайте нашата публикация на връзката по-горе.

И така, какво мислите за това ръководство, което подготвихме? Информацията, предоставена тук, работи ли за вас и успяхте ли лесно да изтеглите Windows 10 ISO файлове на вашето устройство? Не забравяйте да споделите мнението си по този въпрос с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Преглед на Roborock S8 MaxV Ultra
  2. Как се Прави Регистрация в Inbet?
  3. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  4. Голямо развитие за електрически велосипеди
  5. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.