Как да изтрия акаунт в Threads?kak da iztria akaunt v threads

Как да изтриете акаунт в Threads, без да рискувате профила си в Instagram?

Как да изтриете акаунт в Threads, без да рискувате профила си в Instagram? Какви стъпки трябва да се предприемат, за да изтриете акаунт в Threads? В това ръководство ще отговорим на въпроса как да изтриете акаунт в услугата за социални медии Threads.

Threads позволява много лесно изтриване на акаунт. По този начин хората, които не желаят да продължат да използват приложението за социални медии, могат бързо да изтрият своя профил. И така, какви стъпки трябва да се следват за въпросния процес?

В това ръководство обяснихме как да изтриете профил на Threads. И така, Kак да изтриете акаунт в Threads? Ако вече не искате да използвате платформата за социални медии, предлагана от Meta, можете да следвате стъпките в нашето ръководство.

Стъпки за изтриване на акаунт в Threads

 1. Отворете приложението Threads.
 2. Влезте в акаунта си.
 3. Вижте страницата на вашия профил.
 4. Докоснете иконата с две хоризонтални линии в горния десен ъгъл.
 5. Въведете категорията на акаунта.
 6. Отворете секцията „Замразяване или изтриване на профил“.
 7. Натиснете бутона „Изтриване на профил„.

Можете да завършите деактивирането на акаунта и изтриването на профил в Threads много лесно. Ако никога повече няма да използвате платформата за социални медии, можете да изтриете профила си, а ако няма да го използвате само за известно време, можете да замразите акаунта си.

Дългоочакваната функция „Тенденции“ на Threads вече е налична!

След деактивиране на акаунта имате възможност да активирате отново своя профил. Ако не искате отново да влизате в акаунта си в популярната социална медийна услуга на Meta, можете да изберете да го изтриете.

За да изтриете акаунт в Threads, първо отворете приложението за социални медии, инсталирано на вашия смартфон. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си, като въведете данните си за членство. След като влезете в акаунта си, прегледайте страницата на вашия профил, като докоснете иконата на профила, разположена в долния десен ъгъл на екрана.

Докоснете иконата с две хоризонтални линии в горната част на страницата на профила. Когато следвате тази стъпка, ще срещнете различни категории. Сред тях влезте в категорията Акаунт.

Има различни раздели в категорията на акаунта, включително „Качество на медията“, „Лична информация“, „Състояние на акаунта“, „Напомняне за прекъсване“. Сред тях отворете секцията „Замразяване или изтриване на профил“.

На страницата, която се отваря, ще видите различна информация за изтриване на акаунт и замразяване на профил. На страницата в приложението за социални медии има информация: „Вашият акаунт в Instagram няма да бъде изтрит или замразен“. Когато услугата беше представена за първи път, изтриването на профила в Theads също засегна акаунта в Instagram.

Можете да извършите процеса, като натиснете бутона „Изтриване на профил„. След като изпълните тази стъпка, вашият акаунт ще бъде изтрит.

В това ръководство обяснихме как да изтриете акаунт в Threads. Можете да изтриете акаунта си в популярната социална медийна услуга, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.