Как да изтрия стикер WhatsApp?whatsapp

Как да изтрия WhatsApp Sticker? В това ръководство ще ви кажем как да изтриете стикерите WhatsApp. Ето и любопитните подробности!

Как да изтрия WhatsApp Sticker? – Една от най-забавните функции на WhatsApp е може би стикерите. Тези стикери, които можете да персонализирате според вашите желания, могат да направят вашата реч по-забавна и забавна. И така, как можете да изтриете стикери, които сте изтеглили или вече не използвате, за да опитате? В това ръководство ще разгледаме по-отблизо подробностите, които се чудите за изтриването на стикера WhatsApp.

Прочети Още: Форматиране на компютър

Ако сте останали с много стикери, които вече не използвате и нямате идея как да ги премахнете, вие сте на правилното място. Тъй като съхраняването на стикери, които вече няма да използвате, ще затрудни намирането на тези, които искате да използвате, премахването им би било най-доброто решение. Така че нека да разгледаме как да направим това.

Как да изтрия WhatsApp стикери?

 • Отидете в менюто със стикери
 • Кликнете върху иконата „+“
 •  Натиснете раздела Моите стикери
 • Щракнете върху бутона Редактиране.
 • Извършете Изтриването
 • Натиснете бутона Готово

Стъпка 1. Влезте в менюто със стикери

Първо влезте в приложението WhatsApp и след това незабавно въведете всеки разговор. Нека подчертаем, че на тази стъпка няма значение в кой чат сте. След това влезте в менюто със стикери вдясно от полето за текстово съобщение.whatsapp sticker

Стъпка 2. Щракнете върху иконата „+“

След като влезете в това меню, ще видите списък със стикери, които имате в момента. Сега, за да продължите с изтриването, кликнете върху иконата „+“, която отбелязахме на изображението по-горе, и продължете. След това ще стигнете до друго меню.

Стъпка 3. Натиснете раздела Моите стикери

Когато влезете в това меню, първо ще видите екран с име „Всички стикери“. Ето всички стикери, които сте изтеглили или все още не сте изтеглили. Сега обаче нашата работа е в менюто, наречено „Стикери“, така че го оставяме настрана и превключваме към другия раздел.

Стъпка 4. Щракнете върху бутона Редактиране

След като преминете към менюто „Моите стикери“, ще видите всички стикери, които използвате в момента. Тъй като това е основното място, където ще извършим изтриването ви, трябва да бъдете внимателни на този етап. Просто натиснете бутона „Редактиране“ горе вдясно и продължете.

Стъпка 5. Извършете изтриването

След като щракнете върху бутона „Редактиране“, до всичките ви стикери ще се появи червена икона за изтриване. На този етап нека ви напомним, че изтриването е постоянно. След внимателен подбор можете да изтриете и премахнете стикери, които вече не искате да използвате.

Стъпка 6. Натиснете бутона Finish

Ако сте направили всички изтривания, всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху бутона „Готово“. По този начин успешно сте почистили вашата библиотека за извличане с тези процеси, които отнемат само няколко секунди. 

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Действията, които сме включили тук, работят ли за вас и успяхте ли да почистите успешно библиотеката си със стикери? Не забравяйте да споделите мнението си по този въпрос с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Защо и как да почистите Google Pixel Buds?
 2. Как да научим английски? Какво се изисква да се научи?
 3. Как да използвате Shazam на заключен екран на iPhone?
 4. Методи за създаване на GIF файлове от видеоклипове без използване на програми
 5. Как да активирам безплатен бърз интернет от Йеттел?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.