Как да намерите песни които за първи път чувате?namirane na pesni

Подготвихме много подробно ръководство за тези, които се интересуват от отговора на въпроса какви са методите за намиране на песни чрез тананикане. Ето методите, които можете да използвате!

С развитието на технологиите стана възможно да се намират песни чрез тананикане . Можете да намерите музикално парче, заседнало в главата ви за много кратко време, само като го тананикате. В тази статия ще обясним подробно как можете да направите това.

През деня може да имате заседнали думи от песен в устата ви. В такъв случай фактът, че името на песента не идва на ум, може да стане доста разочароващо. Технологията продължава да се развива във всяка област. Различни услуги днес могат да откриват музика само чрез бръмчене.

Прочети Още: Google представя Pixel Watch, първия си смарт часовник

Можете да използвате въпросните услуги, за да намерите песните, заседнали в устата ви. Така можете много бързо и практично да определите името на музиката, която тананикате. В ръководството, което подготвихме, събрахме три различни услуги, които ви позволяват да намирате музика чрез тананикане.

Какви са методите за намиране на песни чрез тананикане?

 • Намиране на песни с Google Асистент
 • Намиране на песни със SoundHound
 • Намиране на песни с Midomi

По-горе са три различни услуги, които могат да откриват песни за много кратко време само с тананикане. Ето как можете да намерите песни с помощта на услугите в списъка. По този начин можете да премахнете ситуацията, която е станала доста разочароваща.

1. Какви са стъпките за намиране на песни с Google Assistant?

 • Натиснете и задръжте бутона „Начало“ на телефона си за известно време.
 • Докоснете иконата на микрофона.
 • „Коя е тази песен?“ използвайте израза.
 • Започнете да си тананикате песента.

Софтуерният гигант Google отвори много услуги за достъп досега. Услугите, предлагани на потребителите от компанията, значително подобряват ежедневното интернет, компютърно и телефонно изживяване.

Google Assistant е сред услугите, които подобряват изживяването и осигуряват голямо удобство. Благодарение на виртуалния асистент много операции могат да се извършват само с гласови команди. Сред функциите на Google Assistant има и функцията за намиране на песни чрез тананикане.

Можете да намерите името на песента, заседнала в устата ви за много кратко време, като използвате виртуалния асистент на устройства с операционна система Android. Всичко, което трябва да направите, е да си тананикате. И така, как можете да намерите музиката, която ви е на ум с тази услуга?

Първо, трябва да задържите за известно време бутона „Начало“ на вашия смартфон. Ако направите това, услугата ще се появи първо в долната част на екрана и след това ще се отвори нова страница. Докоснете иконата на микрофона на страницата, която се отваря.

След като докоснете иконата на микрофона, „Каква е тази песен?“ кажете изречението. След като изречете това изречение, започнете да си тананикате песента. Услугата скоро ще покаже името на песента.

2. Какви са стъпките за намиране на песни със SoundHound?

 • Изтеглете и инсталирайте SoundHound.
 • Отворете приложението.
 • Позволи достъп.
 • Докоснете оранжевия бутон с логото.
 • Тананикайте на песента.

SoundHound, който има огромна популярност по целия свят, привлича вниманието със своите функции. Приложението, което предлага много лесно използване благодарение на успешния си интерфейс, се използва от много хора по света.

Сред функциите в приложението, което е предпочитано от повечето хора, има и тананикане и засичане на музика. Благодарение на тази функция можете незабавно да намерите музиката, която ви идва на ум само с тананикане.

Ако не искате да използвате популярния виртуален асистент, наречен Google Assistant, можете да изберете приложението SoundHound за споменатия процес. За да направите това, първо изтеглете и инсталирайте SoundHound на вашето устройство.

Докоснете иконата на приложението веднага след като процесът на изтегляне и инсталиране приключи. След този процес приложението ще се отвори. След като отворите приложението, трябва да разрешите необходимите достъпи. В следващата стъпка трябва да натиснете оранжевия бутон на интерфейса на приложението.

Започнете да си тананикате песента, след като докоснете оранжевия бутон. Популярното приложение ще намери песента, която си тананикате за много кратко време.

3. Какви са стъпките за намиране на песен с Midomi?

 • Посетете сайта на Midomi .
 • Кликнете върху оранжевия бутон.
 • Разрешете достъп до микрофона.
 • Започнете да си тананикате песента.

Може да не искате да използвате смартфон, за да намерите музика с бръмчене, защото песента може да заседне в устата ви, докато използвате компютър. В такъв случай може да искате да научите името на песента, която сте си тананикали директно на компютъра, вместо да използвате смартфона.

Има уебсайт, наречен Midomi, който ви позволява да научите името на музиката, която си тананикате на компютъра. Благодарение на тази услуга е възможно да откривате музика, без да е необходимо да изтегляте програма на вашия компютър.

Първо, посетете уебсайта на Midomi, за да намерите любимата си песен, като използвате само уеб браузър на компютър. След като посетите сайта, ще се сблъскате с успешен интерфейс. Услугата я прави доста лесна за използване благодарение на удобния за потребителя интерфейс.

След като посетите сайта на Midomi през вашия уеб браузър, щракнете върху оранжевия бутон, разположен в средата на страницата. След натискане на оранжевия бутон ще се отвори малък прозорец за разрешение за достъп до микрофона.

За да може уебсайтът да намери песента, която си тананикате, той трябва да може да използва микрофона на вашия компютър. За да направите това, разрешете достъп до микрофона за въпросния сайт. След като щракнете върху оранжевия бутон, можете да натиснете бутона „Разрешаване“ от прозореца за разрешение за достъп до микрофона, който се показва.

След като разрешите достъп до микрофона, започнете да си тананикате песента наум. Midomi, който е предпочитан от много хора, ще открие песента, която си тананикате за кратко време.

В тази статия сме обяснили как можете да намерите песните, които са ви в ума през деня и затова сте любопитни за името, просто като ги тананикате. Можете да намерите музика, като си тананикате, като използвате един от трите различни метода по-горе. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 5. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.