Как да нулирате Instagram Discover?

instagram nulirane

Как да нулирате Instagram discover, най-популярната платформа за стрийминг в света? Отървете се от съдържание, което не ви интересува!

Instagram, една от най-популярните стрийминг платформи в света, предлага съдържание според вкусовете на потребителите с алгоритмите, които използва. Въпреки това, през повечето време потребителите имат трудности да открият нови неща и да видят различно съдържание. Възможно е да нулирате раздела за изследване на Instagram, който ви носи съдържание за видеоклиповете, които гледате постоянно. И така, какво трябва да направите за нулиране на Instagram discover

Прочети Още: Илон Мъск планира да въведе нова система за абонамент в Twitter

Платформите за социални медии работят със специфичен алгоритъм за всеки потребител. Тези алгоритми се оформят от съдържанието, което потребителите гледат или гледат. Въпреки това, когато това е така, потребителите започват да виждат същия тип съдържание след известно време, което може да бъде досадно. За да предотвратите това, можете да нулирате откритието си в Instagram. В нашата статия сме обяснили подробно стъпките, необходими за нулиране на откриването на Instagram.

Как да нулирате Instagram Discover? 

  • Частно нулиране на публикации в Instagram
  • Нулиране на Instagram Mass Explore
  • Instagram Explore Нулиране на iOS
  • Instagram Explore Нулиране на Android

Частно нулиране на публикации в Instagram

  • Отворете приложението Instagram.
  • Щракнете върху раздела Изследване.
  • Въведете публикация, която вече не искате да виждате.
  • След това кликнете върху трите точки в горния десен ъгъл.
  • Изберете „Не се интересувам“ от опциите, които се показват .
  • Можете да повторите същия процес за други публикации, които не искате да виждате

Нулиране на Instagram Mass Explore

  • Влезте в приложението Instagram.
  • Въведете раздела на вашия профил.
  • Оттук отидете на „Настройки“.
  • Щракнете върху раздела „Сигурност“.
  • След това натиснете опцията „Изчистване на историята на търсенето“.
  • Докоснете опцията „Изчистване на всички“ на екрана, който се показва.
  • Потвърдете действието.

Instagram Explore Нулиране на iOS

  • Отворете акаунта си в Instagram на вашия iPhone.
  • Влезте в собствения си профил.
  • След това отидете в настройките на телефона си.
  • Щракнете върху секцията „общи настройки“ по-долу.
  • Въведете раздела за съхранение на iPhone тук.
  • Щракнете върху Управление на съхранение.
  • Намерете Instagram в тази област, където можете да видите всички приложения пред вас.
  • След като кликнете върху приложението, щракнете върху бутона за деинсталиране. 
  • Ще бъде зададен въпрос дали данните ще бъдат изтрити по време на процеса на деинсталиране. Потвърдете това.
  • Изтеглете Instagram отново.

Instagram Explore Нулиране на Android

  • Отворете акаунта си в Instagram.
  • Въведете своя собствен профил.
  • След това отворете менюто „Настройки“ на телефона си.
  • Влезте в секцията Приложения или мениджър на приложения.
  • Щракнете върху Управление на приложения.
  • Намерете Instagram и натиснете върху него.
  • Натиснете бутона за изчистване на данните на екрана. 

Подобни публикации

  1. Как да изтрия хронологията на търсенето в Twitter?
  2. Как да изтриете обектите в снимки?
  3. Как да направите калкулатор с Python?
  4. Как да изключите Telegram Last Seen?
  5. Как да транскрибирам гласов запис на WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.