Google представя Pixel Watch, първия си смарт часовникgoogle pixel watch 2022

Pixel Watch, който е първият смарт часовник на Google, най-накрая беше официално представен след месеци на чакане. Ето подробностите!

Google Pixel Watch , който не е изгубен нито за момент с много течове , най-накрая беше официално представен на събитието I/O 2022 снощи, след дълго чакане .

Въпреки че Google Pixel Watch, който ще бъде най-големият конкурент на Apple Watch, не беше споменат подробно на събитието, дизайнът на часовника най-накрая беше разкрит.

Подобно на други смарт часовници, часовникът, който има функции като броячи на стъпки, сърдечен ритъм и проследяване на съня, също има свои собствени иновации в точката за уведомяване, но не е споделена ясна информация за подробните технически характеристики на часовника от Google.

Прочети Още: Доставките на MacBook Pro няма да се върнат към нормалното си състояние до юли

Ослепителни очи със стоманения си корпус

Часовникът, който има специален дизайн на каишка, има корпус от неръждаема стомана. Часовникът, който има физически бутон, както и цифрово рамо точно до него, също има функция за тактилна обратна връзка. Google Pixel Watch, който ще се предлага с операционната система Wear OS 3 , обещава много иновации от страна на софтуера.

В допълнение към всичко това, през есенните месеци ще бъде пуснат часовникът, който също има функции за спешно SOS и безконтактно плащане, където можем да научим по-подробни и технически характеристики.

И така, какво мислите за Google Pixel Watch? Харесва ли ви дизайна? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Почистването на дома вече се превръща в забавление с LG
  2. Нова актуализация за Google Bard 2023
  3. Обявени нови функции на Android 2023
  4. Sony представя ZV-1 II, нова Vlog камера с впечатляващи функции
  5. Дизайн на iPhone 16 Ultra

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.